KRISTALI SU FENG SHUI AKTIVATORI

Šta je Feng shui aktivator?
Kristal je moćan Feng shui aktivator
Pronađite svoj krstal?

“Sa kristalima treba pažljivo postupati jer su oni zaista moćni aktivatori energija”

dr Jelena Dejanovska

FENG SHUI AKTIVATORI

U prostoru koji nas okružuje postoje energije koje ne vidimo, ali ako uđemo u njihovu dublju analizu možemo ih osetiti ili osvestiti kako one deluju na nas.

Uvek u prostoru u kom se nađemo postoji deo koji nas privlači i gde se osećamo prijatno i nasuprot tome deo koji nas nekako odbija. To što osećamo je delovanje energija koje se tu nalaze na naš vitalni Či (ličnu energiju).

Postoje razni načini da se pokrenu energije u prostoru. Jedan od načina je postavljanje određenih predmeta koji u sebi sadrže definisani karakter kretanja. Takvi predmeti mogu aktivirati energije kojima su izloženi i pojačati njihovo dejstvo.

Ono o čemu trebamo voditi računa je da li su energije čije delovanje aktiviramo povoljne ili nepovoljne za nas. Feng shui se upravo ovim bavi, određivanjem kvaliteta energija u prostoru i njihovim usklađivanjem sa našom ličnom energijom i potrebama.

MOĆ KRISTALA

Kristali se razlikuju. Oni imaju moć da leče i pročišćavaju prostor, da raspršuju energiju, da štite dom od negativnih vibracija, da stvaraju određeni kvalitet energije i još mnogo toga.Kristali pripadaju elementu Zemlje.

ZELENI ŽAD

Smatra se simbolom spokojstva i čistoće. Ovo je kamen za koji se veruje da donosi sreću, harmoniju, mir i prijateljstvo. Poznat je kao zaštitni kamen koji neutrališe negativne energije koje vas okružuju. Podstiče kreativnost i pomaže u postizanju ciljeva.

zeleni žad

AMETIST

Poludragi kamen koji kao retko koji kristal ima osobinu da unapređuje intelekt, zato se često nosi kao statusni simbol onih koji sebi mogu da priušte visoko obrazovanje. Njegova blago sedativna energija stvara mir, sreću i zadovoljstvo. Sprečava pijanstvo i stvara bistre misli. Pomaže u donošenju odluka i savladavanju emocija. Jača imuni sistem i podstiče brz oporavak od teških bolesti. Poboljšava fizičku vitalnost, posebno nakon hemoterapije, zračenja ili farmaceutskih tretmana.

ametist kristal

CITRIN

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih kristala, poznat kao Kamen sreće ili Trgovački kamen jer donosi uspeh i obilje u poslu i karijeri. Duhovno čišćenje i regeneracija duhovnog samopouzdanja su posebno interesantni efekti koje izaziva.

citrin kristal

citrin kristal

KVARC

Ako se odlučite za samo jedan kristal, onda je kvarc najbolje rešenje. On umiruje i čisti negativne energije. Jasno prozirni kvarc ima moć da pojačava snagu drugih kristala.

kvarc-gorski kristal

ROZE KVARC

Vekovima se koristi kao talisman za bolje veze i odnose, odličan je izvor inspiracije za romansu i lepotu. Energija ovog kristala stimuliše srce, um i telo, kako biste postali bolji ljubavnici i pokrenuli svoj ljubavni život.

roze kvarc

KAKO ODABRATI KRISTAL

Samo tri smernice dovoljne su da lako odaberete svoj kristal

  • Budžet
  • Potreba
  • Prostor

Photo: V.Došen, Pixabay

PRATI BLOG

10 znakova nepovoljnog Feng shui-a

10 ZNAKOVA NEGATIVNOG FENG SHUI-a

  Prepoznatljivi simptomi. Da li ste pod uticajem Sha Qi? Kakav je vaš Feng shui? Rešite se negativnog Sha Qi!

Read More
Lideri-Fengshui

KAKO POSTATI LIDER UZ FENG SHUI

BaZi otkriva – Feng shui pokreće. Liderstvo kao misija. Kakvi lideri postoje? Lideri stvaraju lidere.

Read More
PlemenitiLjudi

PLEMENITI LJUDI

Ko su vaši plemeniti ljudi? Ba Zi otkriva – Feng shui pokreće Pomoć plemenitih ljudi Kako pronaći plemenite ljude?

Read More
FENG SHUI STRATEGIJA

FENG SHUI STRATEGIJA

Šta je Feng shui strategija? Kosmičko Trojstvo Upravljanje sopstvenim životom

Read More