Jelena Dejanovska

Formalna biografija

Jelena Dejanovska je doktor umetnosti, Master kineske metafizike, Feng Shui praktičar i sertifikovani BaZi konsultant.

Ona je autoritet i stručnjak u oblasti metafizike. Godinama je posvećena izučavanju energija i energetskom uređivanju prostora. Jelena Dejanovska se bavi usklađivanjem energija u prostoru u skladu sa Feng Shui principima.

Doktorirala je na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, bila angažovana i kao naučnik – istraživač na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Majstor kineske metafizike postaje na prestižnoj svetskoj akademiji Mastery Academy of Chinese Metaphysics u Maleziji. Znanje o Feng shui-u krunisala je na Feng shui Academy u Singapuru.

Od 2013. godine redovno gostuje u televizijskim emisijama sa nacionalnom frekvencijom, gde promoviše kinesku metafiziku i svoj program Veliko spremanje života. Od 2018. godine redovno objavljuje godišnji Feng shui priručnik, edicija Pokrenite svoju energiju.

2021. godine osnovala je svoju online školu Feng Shui Academy Jelena Dejanovska.

Jelena Dejanovska
feng-shui-jelena-dejanovska-1

Moja priča

Moj san je bio da se bavim animacijom i stvaram čudesne vizuale, zato sam odabrala digitalnu umetnost kao svoj životni poziv. Verovatno bih ostala na tom putu da nisam sasvim slučajno kupila jedan Feng shui priručnik. Moje prvo Feng shui praktikovanje bilo je više nego uspešno. Otklonila sam blokadu koja je bila nerešiva skoro četiri godine! Od tog momenta počinje moje posvećeno istraživanje sve dok nisam postala Majstor kineske metafizike.

Kao BaZi konsultant, pomažem ljudima koji se osećaju zaglavljenim, iscrpljenim ili razočaranim, da pronađu smisao svog života. Kao Feng shui konsultant pomažem ljudima da unaprede kvaliltet života.

Od 2015. godine aktivno pišem tekstove na svom Blog-u kako bih pomogla drugima da na proveren način praktikuju tradicionalni Feng shui, stignu do željenog cilja i ostvare svoju sreću.

Od 2021. godine sam posvećena kreiranju praktičnih online kurseva koji su namenjeni brzom i kvalitetnom rešavanju problema, kao i stvaranju obilja, blagostanja i napretka. Uživam u rezultatima mojih polaznika i radujem se svakom njihovom uspehu, jer svaki njihov uspeh je i moj uspeh.

Iskustvo

0

Godina iskustva

0

Izdatih knjiga

0

Konsultacija

0

Projekata

Metode

Feniks

Metoda za optimizaciju energija u prostoru koju je dr Jelena Dejanovska osmislila i postavila. Tema je uticaj energetskih i estetičkih promena na prostor. Pred vama je idejno rešenje primene ove metode na prostor grada Novog Sada, gde je umetničko delo predstavljeno kao vizuelna atrakcija, ali u svakom trenutku zadržava utilitarnost kao svoj osnovni epitet.


Metoda Feniks je zaštićeno autorsko delo uneto u evidenciju deponovanih autorskih dela i predmeta srodnih prava, deponovano kod nadležnog organa. Zaštitu žiga i patenta izvršio je Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije. Davanje netačnih podataka o autoru ili delu smatra se prekršajem.

Energetski trougao

Doktorski rad na koji se metoda Feniks oslanja, u kom je uz pomoć digitalne animirane instalacije analiziran koncept i objašnjen metod harmonizacije energija u ljudskom organizmu. Rad je nastao kroz analizu koncepata raznih ezoteričnih učenja sa posebnom pažnjom posvećenom staroindijskom konceptu Kundalini Tantre. Rad koji je pred vama je instrument kojim možete harmonizovati svoju ličnu energiju.

*Preporuka je koristiti slušalice prilikom pregleda zbog binauralnog zvuka

Zakažite konsultacije

Odaberite tip konsultacije koja odgovara vašim potrebama i zakažite termin u našem kalendaru