fbpx
  • JELENA DEJANOVSKA

    Jelena Dejanovska je doktor umetnosti, energetičar i Feng Shui praktičar. Kreator je metode Feniks. Ona je autoritet i stručnjak u oblasti metafizike.

O Jeleni Dejanovskoj

Godinama je posvećena izučavanju energija i energetskom uređivanju prostora. Kao doktor umetnosti Jelena Dejanovska se bavi dizajnom enterijera i usklađivanjem energija u prostoru u skladu sa Feng Shui principima. Doktorirala je na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, bila angažovana i kao naučnik – istraživač na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Na Mastery Academy of Chinese Metaphysics, prestižnoj svetskoj akademiji, sertifikovala je svoje znanje BaZi GRWB i postala zvanični BaZi konsultant. Znanje o Feng shui-u krunisala je na Feng shui Academy u Singapuru. 2021. godine osnovala je svoju školu Feng Shui Academy Jelena Dejanovska.
Energetski trougao naziv je Jeleninog doktorskog rada gde je uz pomoć digitalne animirane instalacije analiziran koncept i objašnjen metod harmonizacije energija u ljudskom organizmu. Rad je nastao kroz analizu koncepata raznih ezoteričnih učenja sa posebnom pažnjom posvećenom staroindijskom konceptu Kundalini Tantre.
Fenix je metoda za optimizaciju energija u prostoru koju je dr Jelena Dejanovska osmislila i postavila.