5 NAJVAŽNIJIH OBLASTI DOMA

Feng shui i energija doma

Tvoj dom je tvoja sreća

5 najvažnijih oblasti doma (free ebook)


Vaš dom je produžetak vas samih. Uredite pet najvažnijih oblasti doma i imaćete neiscrpno mesto dobre energije.

dr Jelena Dejanovska

Jelena Dejanovska

FENG SHUI I ENERGIJA DOMA

Da bi uživali u dobroj energiji doma, nije obavezno da svaki detalj bude uređen po Feng shui pravilima. Veoma često je sasvim dovoljno dobro postaviti i urediti pet ključnih oblasti doma i napraviti dobar energetski tok. Kada ključne oblasti doma funkcionišu kako treba, vašim domom počinje da dominira kvalitetna i prijatna energija.

TVOJ DOM JE TVOJA SREĆA

Za sreću je ponekad potrebno tako malo.. Iako svi umemo da jurimo za velikim event-ima, volimo šetnje i putovanja, zanosimo se emocijama ljubavi i strasti, pre ili kasnije, svi završimo na istom mestu koje se zove DOM. Zato je važno da sreću koju tražimo najpre stvorimo ovde. To će biti luka u koju se vraćamo i donosimo nove uspomene, ali će biti i polazna tačka iz koje spremno krećemo u nove akcije.

Ulaganje lične energije u kreiranje zdravog mesta i doma punog dobre energije, uvek je dobra investicija. To je nešto što će vam zauvek ostati, nešto što je samo vaše i uvek vam je na raspolaganju.

5 NAJVAŽNIJIH OBLASTI DOMA

Uredite po Feng shui pravilima ovih pet oblasti doma i imaćete odličan Feng shui. Te oblasti su sledeće: ulaz i ulazna vrata, balkon (za stanove i visokospratnice), kuhinja, spavaća soba i radna soba.

Za vas sam pripremila besplatan ebook Feng shui 5 najvažnijih oblasti doma koji možete preuzeti i saznati kako da uredite ove oblasti doma po osnovnim Feng shui pravilima. Želim vam uspešno Feng shui praktikovanje i dom pun sreće i dobre energije.

preuzmi free ebook – Feng shui za 5 najvažnijih oblasti doma


Saznaj više o programu Feng shui za 2024 & Period 9

Pridruži se našoj metafizičkoj zajednici

PROGRAM FENG SHUI 2024 & PERIOD 9

PRATI BLOG