fbpx

FENG SHUI KONSULTACIJE

Izaberite najbolju energiju za sebe, svoju porodicu i saradnike

Konsultacije se obavljaju na osnovu klasičnih metoda tradicionalnog Feng Shui-ja i obuhvataju prostorni Feng Shui, BaZi, Xuan Kong i druge sisteme u zavisnosti od potrebe. Postoji nekoliko tipova konsultacija, za detaljnije objašnjenje kliknite na određen tip ponuđene konsultacije.

 

STAMBENI OBJEKTI

 

stambeni-postojecanekretnina
POSTOJEĆA NEKRETNINA
(Ova vrsta konsultacije obuhvata detaljnu Feng Shui analizu doma. Za analizu su potrebni datumi rođenja svih ukućana. Konsultacija predstavlja procenu kvaliteta Feng Shui-ja imovine, uz preporuke za klijenta koje se odnose na uređenje, unapređenje i uravnoteženje Feng Shui-ja imovine koje podržavaju porodicu u sadašnjim i budućim poduhvatima. Analiza uzima u obzir sledeće faktore: životnu sredinu (oblike iz okruženja i njihovu strukturu), dizajn zgrade, uticaj direkcije, kao i životnu energiju ukućana i njihovih aspekata. Sama analiza može biti usmerena na određene oblasti počevši od porodičnog sklada i zdravlja, pa sve do karijere.)
stambeni-procenanekretnineprekupovine
PROCENA NEKRETNINE PRE KUPOVINE
(Pre kupovine neke nekretnine preporučljivo je uraditi procenu njenog Feng Shui-ja kako bi pronašli pogodnu nekretninu za vas i vašu porodicu. Neke kuće imaju dobar Feng Šui, ali neke ga nemaju i zahtevaju dodatna ulaganja kako bi se prostor izlečio i postao podrška našim životnim ciljevima i potrebama. Procenjujući nekretninu pre kupovine možete saznati da li vam neka nekretnina odgovara ili ne i koliko je još ulaganja potrebno za optimizovanje energija u prostoru.
Korišćenjem Xuan Kong Feng Shui ili Leteće Zvezde utvrđuje se kvalitet energije nekretnine u određenom vremenskom periodu i procenjuje se kakav uticaj nekretnina može imati na planu zdravlja, karijere, harmonije, akademskih dostignućai mnogih drugih planova potencijalnih ukućana.)
stambeni-procenanekretninepreizgradnje
PROCENA NEKRETNINE PRE IZGRADNJE
Najbolji trenutak za procenu Feng Shui-ja nekretnine je PRE njene izgradnje. Ukoliko razmišljate o izgradnji novog doma, nove zgrade ili neke druge nekretnine bilo bi idealno da uključite Feng Shui u početnoj fazi pre izgradnje što predstavlja važnu investiciju. Procena može pomoći kod pozicioniranja glavnih ulaznih vrata, kuhinje, spavaće sobe i ostalih prostorija. Isto tako unapred dobijate raspored energija u prostoru i vremenu, na osnovu kojih možete odrediti funkcije u prostoru i maksimalno iskoristiti energetske potencijale koje prostor nudi.
Feng shui – Opšta analiza 250€ (do 100m2 )
Feng shui – Dugoročna analiza 5 € /m2
Feng shui – Kratkoročna analiza

(godišnja, mesečna, dnevna)

150 € (do 100m2 )
Feng shui – konsultacije online 5o € / 45min
Izlazak na teren 30% cene 1l goriva po km

ZAKAZIVANJE

 

KOMERCIJALNI I INDUSTRIJSKI OBJEKTI

 

komercijalni-i-industrijski-objekti-prodavnice
PRODAVNICE
(Različite delatnosti zahtevaju različite vrste Feng Shui aranžmana i rešenja. Praćenjem rasporeda energija u prostoru i njihovim aktiviranjem i kontrolisanjem u skladu sa delatnošću koja se u prostoru obavlja, utiče se na različite aspekte poslovanja.
U poslovnom prostoru je potrebno pravilno postaviti vrata, odrediti protok klijenata, postaviti kasu i kancelariju vlasnika ili menadžera tako da  Feng Shui podržava ciljeve poslovanja.
Procena uključuje uputstvo na nivou tekuće godine o uticaju energije na poslovanje, što omogućava da pratite i iskoristite povoljne periode i ublažite nepovoljne.)

komercijalni-i-industrijski-objekti-kancelarijskiprostor
KANCELARIJSKI PROSTOR
(U korporativnom Feng Shui-ju je od izuzetnog značaja postavljanje ključnog osoblja i ključnih članova, odnosno odabir njihovih kancelarija. Atmosfera među zaposlenima i odnos sa pretpostavljenima veoma je bitan za poslovanje. Za klijenta je najvažnije da zna kakav je uticaj energije u tekućoj godini, kako bi mogao iskoristiti dobre aspekte i smanjiti loše. Poslovni Feng Shui uvek mora biti prilagođen misiji kompanije i mora predstavljati podršku te misije.)

komercijalni-i-industrijski-objekti-trznicentar
TRŽNI CENTRI I MALOPRODAJA
Jedan od najvažnijih aspekata za Feng Shui Tržnih centara je protok vode, no ne odnosi se samo na fizičku vodu već na celokupan Qi-protok (protok energije) što se predstavlja ulazima, izlazima i samim saobraćajem (kretanjem i tokovima) u tržnom centru.
Ključni faktori za regulisanje Feng Shui-ja tržnog centra su postavljanje ključnih lokala, kancelarija menadžmenta, punktova za informisanje, orijentira, kapija i glavnog ulaza.
Stvaranje skladnog Qi-a ima za cilj da prikupi Qi iz spoljašnje sredine kojem potom treba omogućiti da slobodno cirkuliše u tržnom centru, tako da svaka maloprodajna jedinica ima koristi od tog toka. Prosperitet tržnog centra zavisi od životnosti energije koju posetioci osete kada posete ovakvo mesto.

komercijalni-i-industrijski-objekti-restoranikafici
RESTORANI I KAFIĆI
Za Feng Shui restorana i kafića bitno je pažljivo pozicioniranje ulaza i izlaza, glavnog bara i kase, ali je najbitnije gde se nalazi kuhinja i peći. Cilj Feng Shui-ja restorana i kafića nije samo poboljšanje prosperiteta već ostvarivanje skladnog odnosa vlasnika i šefa kuhinje, pri čemu vlasnik zadržava kontrolu nad poslom. Fokus Feng Shui-ja je prilagođava se vlasniku, šefu kuhinje i menadžeru

 

Feng shui – Opšta analiza 250€ (do 100m2 )
Feng shui – Dugoročna analiza 5 € /m2
Feng shui – Kratkoročna analiza

(godišnja, mesečna, dnevna)

150 € (do 100m2 )
Feng shui – konsultacije online 5o € / 45min
Izlazak na teren 30% cene 1l goriva po km

ZAKAZIVANJE

 

IZBOR NEKRETNINE

izbor-nekretnine
Ukoliko ste u nedoumici i ne možete da odaberete kuću ili kancelariju, ako se pitate da li neka nekretnina može biti harmoničan ambijent za vašu porodicu i da li vam može doneti sreću, ukoliko vam se dopalo nekoliko nekretnina, ali ne znate koja ima najbolji Feng Shui, najbolje je zatražiti pomoć u odlučivanju.
Konsultacija za izbor nekretnine namenjena je rešavanju ovakvih problema. Bez ulaženja u detaljnu analizu i izradu projekata vrši se procena i poređenje i daju preporuke o Feng Shui potencijjalima svake pojedinačne nekretnine. Ovo vam omogućava da razmotrite sve dostupne opcije i napravite pravi izbor koji podržava vaše potrebe i ambicije.

Feng shui – Izbor nekretnine 250€ (do 100m2 )

ZAKAZIVANJE

 

IZBOR ZEMLJIŠTA

izbor-zemljista
(Ova vrsta konsultacija obuhvata odabir odgovarajućeg zemljišta za izgradnju doma ili odabir parcele u skladu sa delatnošću i poslovnom idejom, ali može dati i preporuku za vrstu biznisa na odabranoj parceli.
Ukoliko analiza pokaže da zemljište ne odgovara nameni, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor, konsultacije obuhvataju predlog korekcija za postojeće zemljište (lokacija i dizajn građevinskog objekta, lokaciju ulaza, izlaza i puteva). Sve ove ispravke pomoći će poboljšanju vašeg Feng Shui-ja.

ZAKAZIVANJE

 

GODIŠNJA PROCENA

godisnja-procena
Ciklične promene u Qi obrascima okruženja određuju stepen uticaja Feng Shui-ja nekretnine. Godišnja Feng Shui procena nudi mogućnost praćenja ovih promena u tekućoj godini i pomaže da se maksimalno iskoriste postojeći potencijali i da se smanje rizici koji vam idu u susret. Preporuke u vidu postavljanja i uklanjanja lekova, kao i sugestije vezane za vaše mogućnosti ili izbegavanje izlaganja određenim rizicima, pomoći će vam da godinu iskoristite na najbolji mogući način.

Feng shui – Kratkoročna analiza

(godišnja, mesečna, dnevna)

150 € (do 100m2 )

ZAKAZIVANJE

 

oplemenjivanje (energizovanje) prostora & space clearing

 

oplemenjivanje-prostora-1280
Svaki prostor vremenom, kao i čovek zadržava informacije o događajima koji su se u njemu dogodili. Te informacije utiču na ukućane i potrebno ih je neutralisati, naročito ako ste kupili nekretninu u kojoj je neko živeo pre vas. Nakon toga prostor je poželjno oplemeniti pozitivnim energijama koje se odnose na zaštitnu funkciju, razvojnu funkciju, harmonizaciju energija u prostoru, optimalno delovanje Feng Shui-ja, dovođenje energija mesta moći i mnogih drugih.

Oplemenjivanje prostora (Space clearing) 1 € /m2
Izrada ličnog holograma 50 € /m2
Izrada prostornog holograma 50 € /m2

ZAKAZIVANJE

 

BaZi KONSULTACIJE

frizure

BaZi je jedan od sistema kineske metafizike koji se koristi za dijagnostifikovanje potencijala neke osobe.

BaZi se oslanja na kinesku astrologiju ali ne sa namerom da predviđa budućnost već da nam omogući uvid u predstojeće MOGUĆNOSTI kako bi doneli najbolji IZBOR i odluku o PROMENAMA koje će nas odvesti do uspeha u životu.

Na osnovu BaZi dijagnostike kreira se Feng shui strategija. Tako okruženje u kom živimo postaje naša podrška na putu do cilja koji smo sebi postavili.

BaZi nam omogućava da PLANIRAMO svoj život.

BaZi konsultacija 200
BaZi konsultacija – Biznis 100
BaZi konsultacija – Godišnja 100
BaZi konsultacija – Mesečna 100
BaZi konsultacija – Partnerski odnosi/Sinastrija (po osobi) 100
BaZi konsultacija – Zdravlje 100
BaZi konsultacija – za najmlađe (talenti i usmeravanje) 100
BaZi konsultacija – Po izboru 100

ZAKAZIVANJE