BAZI & GODIŠNJA PROGNOZA

Otkrij svoje potencijale

Otkrij svoje mogućnosti

Odaberi svoj cilj

Napravi svoj plan

Postigni maksimalne rezultate

BaZi je jedan od sistema kineske metafizike koji se koristi za dijagnostifikovanje potencijala neke osobe. Slobodno ga možete doživeti kao uputstvo za korišćenje sopstvenog života.

BaZi je tradicionalni kineski astrološki sistem, koji se još naziva Osam karaktera ili Četiri stuba sudbine. BaZi se oslanja na kinesku astrologiju ali ne sa namerom da predviđa budućnost već da nam omogući uvid u predstojeće MOGUĆNOSTI i POTENCIJALE, kako bi doneli najbolji IZBOR i odluku o PROMENAMA koje će nas odvesti do uspeha u životu.

BaZi nam omogućava da PLANIRAMO ŽIVOT, da na osnovu PROGNOZE predvidimo svoje aktivnosti i uhvatimo talas dobre energije kada naiđe. Takođe nam omogućava da izbegnemo promašenu investiciju svog vremena, energije i novca, dobrim planiranjem događaja.

Onog trenutka kada saznate svoje potencijale i upoznate se sa promenama koje nailaze u vaš život, možete uključiti Feng shui za postizanje maksimalnog benefita. BaZi i Feng shui u kombinaciji daju potpuno novi nivo Feng shui praktikovanja jer sada precizno možete napraviti svoju Feng shui strategiju i ciljano aktivirati energiju u prostoru, u skladu sa ličnim potencijalima koje imate i koje vam BaZi pokazuje.

BAZI & GODIŠNJA PROGNOZA

Godišnja prognoza vam može dati uvid u promene koje nailaze i koje se mogu dogoditi u određenim poljima vašeg života. Zašto kažem “mogu se dogoditi”? Veoma je važno da razumete da BaZi nije sistem PREDVIĐANJA i gatanja (mada ga neki i tako koriste). BaZi je sistem PROGNOZE i određivanja verovatnoće da se neki događaj dogodi.

BaZi vam zapravo može dati POTENCIJAL ili MOGUĆNOST da se nešto dogodi u vremenskom okviru. Konačna manifestacija u vašem životu ipak zavisi od vas, od vaše odluke da u nečemu učestvujete ili ne. Od prevencije ili aktivnosti koju ste spremni da uradite sada kada znate šta nailazi.

Uzmimo primer Zlatne kočije koja vam možda nailazi ove godine. Pred vama će se otvarati mogućnosti i prilike da izgradite ozbiljan biznis i konačno ostvarite dominaciju na tržištu. Šta će se dogoditi ako vi ništa ne učinite po tom pitanju? Ako ne preduzmete sve što je potrebno da lansirate posao? Odgovor je jednostavan – Zlatna kočija će samo proći pored vas. Sa druge strane, ako ne znate šta je pred vama, može se dogoditi da budete potpuno nespremni za tako velik zalogaj i da shvatite da je nemoguće realizovati tako velik posao bez tima, investitora i saradnika.

Godišnja prognoza je idealan način da se upoznate sa najboljim prilikama koje vas čekaju u toku godine, ali i sa onima koje je najbolje izbeći. Najbolje rezultate u praktikovanju godišnjeg Feng shui-a dobićete ako se oslonite na BaZi Godišnju prognozu.

Svaka BaZi analiza je slučaj za sebe jer se radi lično za vas, sa ciljem koji vi postavljate. Neretko se dešava da cilj bude promenjen nakon BaZi analize jer spoznajete da postoji bolja prilika za vas..

ZAKAŽI KONSULTACIJU


PRATI BLOG