Za Feng Shui projekat potrebno je obezbediti:
1. plan ili tlocrt stana sa obeleženim kompasnim direkcijama (na vaš zahtev moguće je zakazati izlazak na teren radi merenja)
2. godina izgradnje objekta ili poslednjeg većeg renoviranja
3. podaci o ukućanima (datum i vreme)

Takođe je potrebno napraviti konsultaciju kako bi se odredio karakter projekta i raspoloživ budžet.
Sve ostalo zavisi od Vašeg projekta i određuje se po potrebi.

Svaki Feng shui projekat je različit jer se radi za vas lično i za vašu nekretninu. Osnovni elementi su Opšta analiza (procena i dijagnostika) i Dugoročna analiza (za tekući Period u trajanju od 20 godina). Personalizovane karte, Formule i drugi elementi nisu deo projekta i rade se na vaš zahtev ukoliko Opšta analiza pokaže da postoji potencijal

Odaberite iz naše ponude online konsultaciju koja odgovara vašim potrebama, a zatim zakažite vaš termin OVDE. Odmah nakon izvršene uplate, vaš termin će biti potvrđen.

Online konsultacija se odvija online putem Zoom aplikacije u trajanju od 40 minuta. Tema konsultacije može biti BaZi ili Feng shui, po vašem izboru

Naši kursevi su kreirani tematski. Odaberite na osnovu teme i opisa lekcija kurs koji vam najviše odgovara. Postoje mini-kursevi koji su namenjeni brzom rešavanju tematski određenog problema, a za one koji žele da nauče više predviđeni su sistematski i metodološki organizovani nivoi kurseva.

Svako može pohađati Feng Shui Academy. Prethodno obrazovanje nije uslov za upis.

PSE (Pokrenite svoju energiju ) je Jelenin prepoznatljiv program u njenoj online školi. Akcenat je na školi Leteće zvezde i praktičnoj primeni Feng shui-ja. Kurs ima za cilj da pomogne onima koji očekuju brze rezultate u toku samostalnog praktikovanja Feng shui-a. Kurs prati godišnje energetske promene i pomaže vam da postanete najbolja verzija sebe unapređujući svaki aspekt svog života. Uz ovaj kurs Feng Shui postaje vaš stil života. Nakon savladanog kursa bićete osposobljeni da samostalno praktikujete godišnji Feng shui. Sadržaj je organizovan u formi Modula i video-lekcija.

VSŽ (Veliko spremanje života ) je Jelenin prepoznatljiv program u njenoj online školi. Akcenat je na školi Forme i praktičnoj primeni Feng shui-ja na dugoročnom planu. Kurs ima za cilj da pomogne onima koji žele da kroz samostalno praktikovanje Feng shui-a urede svoj dom i stvore balans i harmoniju u svom okruženju. Kurs se kombinuje sa odabranim Formulama koje stvaraju maksimalnu povezanost osobe sa povoljnom energijom okruženja. Uz ovaj kurs Feng Shui postaje vaš stil života. Nakon savladanog kursa bićete osposobljeni da samostalno praktikujete Feng shui. Sadržaj je organizovan u formi Modula i video-lekcija.

Dostupno je plaćanje karticom putem VISA, Maestro, Mastercard, DinaCard, American Express, i plaćanje putem opšte uplatnice.

Naplata je u dinarskoj protivvrednosti