POKLON OD 365 POKLONA

poklon koji svakog dana postaje novi poklon

Postoji jedan poklon koji svakog dana postaje novi poklon.

dr Jelena Dejanovska

Postoji jedan poklon koji svakog dana postaje novi poklon. To je Kalendar povoljnih datuma koji svakog dana poklanja vreme, energiju, novac,..

KINESKA UMETNOST BIRANJA DATUMA

kineska umetnost biranja datuma
kineska umetnost biranja datuma

Ako se pitate kako poklon može svakog dana postati novi poklon, odgovor je – Vrlo lako. Na putu koji se prelazi od želje do cilja, stoji plan. Sa ovim Kalendarom lako se pravi najbolji mogući plan za 365 dana u godini. Izbegavaju se greške i gubici, a ujedno se dobija dodatno ubrzanje. 

Ovo nije običan kalendar, ovo je kalendar koji prati ritmičnost univerzalne energije putem kineske umetnosti biranja datuma. Svaki dan je povoljan za nešto. Svi oni koji znaju kako diše Univerzum, lako i jednostavno mogu planirati svaki događaj u životu, a uspeh je rezultat.

Postoji li lepši poklon od mogućnosti da svaki dan svog života živite po svom ukusu?

Možete ovaj Kalendar pokloniti dragoj osobi, prijatelju, baki, sebi,.. Svako će sa radošću 365 puta otvoriti Kalendar da primi novi poklon. Najbolji rezultati stižu kada uz Kalendar povoljnih datuma 2023 znate i vašu prognozu za kinesku godinu Vodenog Zeca.

Ako je vaš stil urbaniji Digitalno izdanje Kalendara povoljnih datuma 2023 je uvek uz vas putem interneta.


PRATI BLOG


Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Zeca, koja počinje 22. januara 2023. godine, možete saznati u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2023 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2023 BASIC ili FENG SHUI 2023 PRO na našoj Feng Shui Academy. Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini.