GODINA VODENOG ZECA – 2023.

Prognoza za 2023. godinu

Životna transformacija ili ne?

Započni svoje samostalno ili profesionalno praktikovanje 

Godišnji Feng shui uvek daje brze rezultate ako imate potencijal za to.

Zato je važno pažljivo odabrati cilj koji možete ostvariti za godinu dana ili brže.

dr Jelena Dejanovska

dr Jelena Dejanovska

PROGNOZA ZA 2023. GODINU

Prognoza nije predviđanje. 

22. januara 2023. godine počinje kineska Nova godina Vodenog Zeca. Energije menjaju svoju poziciju i karakter.

Ono što možemo očekivati u toku godine Vodenog Zeca je atmosfera manifestovanja visoke kocke, jednostavnije rečeno, prilike za pravljenje novca i zarađivanje odišu visokim rizikom.

Postoji mogućnost hiper-produkcije dobara, što ume dovesti do pada cene ili do promašenih investicija u slučaju da proizvođač nema dobar plasman ili pouzdanu i dobro organizovanu distribuciju. Takođe su moguća velika kašnjenja u isporuci što usporava proces distribucije.

Ovo se može manifestovati kao nedostatak novca na tržištu u odnosu na povećanu količinu proizvoda koji se plasira. Veoma je važno napraviti dobru procenu i proizvoditi samo onoliko koliko je tržište sposobno da kupuje, u suprotnom se javlja prekomerna proizvodnja koja nije isplativa i ne može se unovčiti.

Prognoza je procena mogućnosti i potencijala (Faktor Neba). Konačan ishod zavisi od individue (Faktora Čoveka) i njene spremnosti da manifestaciju usmereno oblikuje uz pomoć Feng shui praktikovanja (Faktor Zemlje).

Bogatstvo godine je interno i najveću zaradu mogu ostvariti oni koji kreiraju nešto ili stvaraju lični proizvod bez ulaganja sredstava i novca. Na primer, to mogu biti Content kreatori.

Godina Vodenog Zeca nije povoljna za probijanje novih brendova jer će konkurencija biti ogromna, a pobeđuju oni koji su već poznati tržištu.

Pobednik godine su provajderi industrije koja je vibrantna. To su one kompanije koje pružaju infrastrukturne ili aplikativne usluge, ali i usluge distribucije, pre svega virtuelnih i elektronskih sadržaja.

Sve se kreće u pravcu visokih tehnologija i sve najavljuje Period 9 koji počinje 2024. godine.

LETEĆE ZVEZDE I GODIŠNJI UTICAJI ZA 2023.

Svake godine se menja kvalitet energija u vašoj nekretnini. U 2023. godini povoljni sektori za boravak biće sever, jug, centar, zapad i jugozapad.

2023 godina Vodeni Zec
ilustracija iz e-knjige Feng shui za 2023, edicija Pokrenite svoju energiju

Sve o tome šta vas čeka u ostalim sektorima i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Zeca, koja počinje 22. januara 2023. godine, možete saznati u e-knjizi Feng shui za 2023 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2023 BASIC ili FENG SHUI 2023 PRO.

Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do obilja, sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini. 

ŽIVOTNA TRANSFORMACIJA ILI NE?

Činjenica da ćemo se i mi promeniti zajedno sa promenama koje se dešavaju oko nas, otvara pitanje kakva će ta promena biti na individualnom planu. Ličnu promenu nazivamo još ličnom transformacijom. 

Svako od nas imaće i ove godine priliku da ličnu transformaciju organizuje na najbolji mogući način. Ako prepustite da vam se stvari u životu stihijski dešavaju, onda će i vaša lična transformacija teći stihijski (što bi neki rekli – kako dođe).

Druga opcija je da donesete čvrstu odluku i ove godine organizujete život na osnovu vaših najboljih godišnjih potencijala.

Postavljanje godišnjeg cilja i planiranje događaja i života sa osloncem na BaZi prognozu vam daje višestruke benefite. Pre svega, nećete ulagati vaše vreme, energiju i novac u pogrešne ideje i poslove ako je šansa nedovoljno velika da se tako nešto realizuje. 

Drugo, posvetićete se onim potencijalima koji su optimalni za vas u godini Vodenog Zeca i samim tim ćete lakše postići uspeh. Potražite vaš znak na osnovu godišta rođenja i pogledajte vašu godišnju prognozu. Saznajte na kom planu imate najviše šansi da ostvarite uspeh ove godine.

Svi oni koji su rođeni početkom godine trebaju proveriti u Almanahu da li pripadaju prethodnom znaku zbog pomerljivog datuma početka kineske godine.

Sada kada ste se upoznali sa vašim najboljim mogućnostima, možemo reći nešto o tome kako Feng shui može da vam pomogne u postizanju želja koje imate.

FENG SHUI PRAKTIKOVANJE

Tradicionalni Feng shui daje najbolje rezultate kada je usklađen sa vašim potencijalima. Zato je važno da znate KADA i ŠTA radite kako bi pokrenuli svoju energiju i energiju okruženja da radi za vas tj da vas ojača (ubrza) u onom što radite.

Prvi put ove godine program POKRENITE SVOJU ENERGIJU 2023 vam daje uvid u povoljne datume. Povoljni datumi su univerzalni energetski potencijali dana za određenu aktivnost i možete ih naći u e-kalendaru 2023 ili u Kalendaru 2023. Kada odaberete pravi dan za pravu aktivnost, energija vas ubrzava ili vam olakšava manifestaciju željenog događaja.

URADI PRAVU STVAR U PRAVOM TRENUTKU

Naravno, uz pravi trenutak za neku akciju potrebno je znati i KAKO da pokrenete Feng shui u vašem prostoru. Stvari se neće dogoditi same. Za najbolje rezultate neophodna je i vaša aktivnost.

Započni svoje samostalno ili profesionalno praktikovanje

Feng shui možete samostalno praktikovati ako se priključite programu POKRENITE SVOJU ENERGIJU 2023. Nekima od vas će biti dovoljno da rade na sebi, na svojim ciljevima i ličnoj transformaciji. Ako je ovo vaš slučaj onda je za vas najbolji online kurs Feng shui 2023 BASIC level.

Za one koji u ovome vide mogućnost da se time i profesionalno bave, ove godine smo pripremili online kurs Feng shui 2023 PRO level

NOVOGODIŠNJI POKLONI

Za vas smo pripremili novogodišnje poklone. Pozivamo vas da se prijavite i preuzmete besplatne puškice (cheat sheet) i da odmah nakon toga učestvujete na besplatnom Webinaru – PRIPREMI SE ZA 2023.

FENG SHUI POKLONI 2023
FENG SHUI POKLONI 2023

PROGRAM ZA 2023

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Zeca, koja počinje 22. febjanuara 2023. godine, možete saznati u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2023 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2023 BASIC ili FENG SHUI 2023 PRO na našoj Feng Shui Academy. Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini.

FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER
FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER

FENG SHUI 2023 PROGRAM
FENG SHUI 2023 PROGRAM

FENG SHUI KURSEVI 2023
FENG SHUI KURSEVI 2023

e-KALENDAR 2023 Feng shui

e-KALENDAR 2023 Feng shui

PRATI BLOG