GODINA VODENI TIGAR – 2022.

1. februara 2022. godine počinje kineska Nova godina Vodenog Tigra

Godišnji Feng Shui daje brze rezultate. 

Kako odabrati svoj godišnji cilj?

Započni svoje samostalno praktikovanje. 

Godišnji Feng shui uvek daje brze rezultate. Zato je važno odabrati cilj koji možete ostvariti za godinu dana ili brže.

dr Jelena Dejanovska

ODABERI SVOJ CILJ

Biranje cilja koji planirate da ostvarite u godini Vodenog Tigra je ključni korak za vaš godišnji Feng shui. Da biste pokrenuli energije u prostoru da rade za vas, neophodno je da znate ZAŠTO i KOJE energije pokrećete. Takođe je veoma bitno KADA ih pokrećete.

Zato, je vaš prvi korak odabir godišnjeg cilja. Kada znate ŠTA želite da postignete, sa lakoćom ćete pokrenuti energije koje vas u tome maksimalno podržavaju.

Za najbolji odabir cilja preporučljivo je imati BaZi analizu. Ako nemate vašu personalizovanu BaZi analizu, možete pogledati ovaj video koji u kratkim crtama predočava kakve su mogućnosti za vaš kineski znak u godini Vodenog Tigra.

Kada znate kakve su vaše mogućnosti, lako ćete prepoznati koji je cilj pravi i za koji cilj je potrebno uložiti manje truda da biste ga realizovali.

Nemojte gubiti vreme na ciljeve koji nisu podržani vašim energetskim potencijalom

Ciljevi mogu biti razni i pripadati raznim aspektima života. Na vama je da odlučite šta u svom životu želite da promenite (ljubav, finansije, posao, zdravlje, karijera, studije, putovanja, popularnost..)

Važno je da odlučite: ŠTA je vaš cilj u 2022. godini?

Oslonite se na prognozu i pronađite odgovor na ovo pitanje, a onda ostaje poslednji korak, kako da to i postignete. 

NOVOGODIŠNJI POKLONI

Za vas smo pripremili novogodišnje poklone.

Pozivamo vas da se prijavite i preuzmete besplatnu Prognozu za 2022. i da odmah nakon toga učestvujete na besplatnom Webinaru

OSLOBODI SE STRAHA – POVEĆAJ SAMOPOUZDANJE

FENG SHUI POKLONI 2022
FENG SHUI POKLONI 2022

ODABERI SVOJ STIL

Ove godine pred vama postoji više mogućnosti da otkrijete godišnje Feng shui formule za povezivanje sa prirodnim energijama iz vašeg okruženja.

Kada znate kako da se povežete sa energijama iz okruženja, one počinju da rade za vas. Zato odaberite najbolji način da ostvarite godišnji cilj koji ste sebi postavili. Promena će se svakako dogoditi, ali vi svojom slobodnom voljom i odlukama možete promeniti ishod. Pokušajte da zamislite sebe za godinu dana. Kako vidite sebe? Kako vam se čini ta slika na kojoj ste vi pobednik? Ili ćete radije prepustiti da se život stihijski odmotava?

Na vama je da odlučite kako će se godina Vodenog Tigra odvijati 

Feng shui put je put konstantne promene. Suština je pratiti te promene kakve jesu i naći način da te promene prilagodite cilju koji ste postavili.

LETEĆE ZVEZDE I GODIŠNJI UTICAJI ZA 2022.

Svake godine se menja kvalitet energija u vašoj nekretnini. U 2022. godini povoljni sektori za boravak biće sever, jug, severoistok, jugoistok i severozapad.

ilustracija iz e-knjige Pokrenite svoju energiju za 2022. godinu

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Tigra, koja počinje 1. februara 2022. godine, možete saznati u knjizi Pokrenite svoju energiju 2022 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2022 GOLD ili FENG SHUI 2022 SILVER na našoj Feng Shui Academy.

Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini. 

PRATI BLOG