GODINA METALNOG GOVEČETA – 2021.

12. februara počinje kineska Nova godina Metalnog Govečeta

Da li ste spremni za energetske promene koje stižu?

Svi uspešni ljudi unapred planiraju korake i aktivnosti koji će ih odvesti do cilja. Oni to rade na početku godine jer znaju da bez dobre organizacije teško mogu postići sve što žele da postignu.

dr Jelena Dejanovska

dr Jelena Dejanovska

OSTVARI SVOJ CILJ

Nije važno da li je pred vama poslovni cilj, želja da pronađete partnera, ideja o nekoj vrsti promene ili potreba za ličnom transformacijom. Svaki cilj koji vi odredite za vas će biti najvažniji u ovoj godini, ali da biste se borili za ostvarenje vašeg cilja neophodno je da najpre odlučite..

Šta je vaš cilj u 2021. godini?

Na ovo pitanje morate sami naći odgovor, a kada ga pronađete ostaje još samo da to i postignete. Na tom putu pratiće vas Feng shui priručnik  Pokrenite svoju energiju 2021  kao najbolji saveznik. U ovoj knjizi su sabrane sve male tajne koje će vam omogućiti da se povežete sa prirodnim energijama iz vašeg okruženja. 

pokrenite svoju energiju 2021

Kada znate kako da se povežete sa energijama iz okruženja,

one počinju da rade za vas

Feng shui put je put konstantne promene. Umetnost je pratiti te promene kakve jesu i naći način da vas promene približe cilju koji ste postavili.

ŽELJE I MOGUĆNOSTI

Put do cilja uvek je lakši, zabavniji i brži kada se oslonite na Feng shui. Aktiviranjem godišnjih energija u vašoj nekretnini vi podstičete energije da rade za vas u kineskoj godini Metalnog Govečeta. Otvarate dobre mogućnosti, privlačite željene događaje i mogućnosti. Budite pažljivi sa onim što želite, jer važno je da želje budu u granicama realnog.

Ako znate odakle vetar duva,

znaćete kako da raširite jedra

Energije su tu oko vas, vaše je samo da se sa njima povežete na ispravan način. Knjiga Pokrenite svoju energiju 2021  sadrži sve što vam je potrebno da znate kako bi se povezali sa energijama prostora u kom živite.  

Saznajte kakve energije vas okružuju, kako se možete zaštititi od negativnosti i kako da pokrenete povoljne energije.

2021 metalno govece - podeli tajnu
2021 metalno govece – prenesi tajnu

Uz e-knjigu Pokrenite svoju energiju 2021 gratis dobijate Listu godišnjih ciljeva i planer Put uspeha koji će vam pomoći da postavite svoje godišnje ciljeve i pažljivo isplanirate Feng shui strategiju. Tako ćete se korak-po-korak usmeriti ka realizaciji vašeg cilja uz punu podršku aktiviranih energija

Preporučeni koraci

Da bi uz Feng shui postigli svoje ciljeve potrebno vam je sledeće:

Ovi koraci nisu obavezni, ali mogu pomoći da se lakše, brže i bolje krećete kroz metafizičke vode. Ako nemate vašu ličnu BaZi Godišnju prognozu i dalje možete pratiti ostale korake, te oslanjajući se na svoju intuiciju i događaje birati aktivnosti i kreirati Feng shui strategiju.

LETEĆE ZVEZDE I GODIŠNJI UTICAJI ZA 2021

Svake godine se menja kvalitet energija u vašoj nekretnini. U 2021. godini povoljni sektori za boravak biće centar, istok, zapad, jug i severoistok.

ilustracija iz e-knjige Pokrenite svoju energiju za 2021. godinu

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Metalnog Govečeta, koja počinje 12. januara 2021. godine, možete saznati u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2021.  

U e-knjizi ćete naći mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini. 

PokreniSvojuEnergiju2021
PokreniSvojuEnergiju2021

Uživajte u svom Feng shui-u!

Photo: Pixabay

Dizajn: Dragana Božić


Ako želite nešto više da saznate o Feng shui-u za 2021. godinu PRIJAVITE SE BESPLATNO na Webinar Feng shui za Novac & bogatstvo 2021

Feng Shui za novac & bogatstvo

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas.

Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Metalnog Govečeta možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2021 uz koju gratis dobijate Listu godišnjih ciljeva i planer Put uspeha

PRATI BLOG