VELIKA PROMENA

KOSMIČKO PORAVNANJE I ZIMSKI SOLSTICIJ – 21.12.2020.

dr Jelena Dejanovska

Poslednji put se ovakva promena dogodila pre 800 godina. Promena može izazvati strah, ali može biti doživljena i kao avantura, zavisi od nas..

dr Jelena Dejanovska

ZIMSKI SOLSTICIJ

Kineska kultura veruje da je zimski Solsticij polazna tačka novogodišnjeg ciklusa koji se može pratiti još od dinastije Tang. Ovaj dan Kinezi slave da bi obeležili ravnotežu harmonije u Kosmosu. 

Oni smatraju da od ovog trenutka dnevna svetlost počinje da raste, a samim tim se povećava priliv pozitivne energije. Prošlost ostavljaju prošlosti, a novi život započinje. Na ovaj dan oni od Boga traže berićet i prosperitet.

Velika Promena
Velika Promena

VELIKA TRANSFORMACIJA

Ove godine zimski Solsticij je poseban jer će biti pojačan Velikom transformacijom tj Velikom konjukcijom kada se sreću dve najveće pokretne zvezde, Zvezda Drvo (Jupiter) i Zvezda Zemlja (Saturn) i poravnavaju se pod istim uglom. 

Velika Promena
Velika Promena

Ovo će se dogoditi u palati kineskog znaka Pacov koji je zadužen za društvene transformacije, humanitarni rad i pravdu. Zbog toga će mnogi ljudi progledati i otkriti ličnu odgovornost, sposobnost da pomažu drugima i pronalaze načine da pročiste sebe i druge od trauma iz prošlosti.

U trenutku poravnanja dve velike planete biće 0° na nebu. To znači da će se iza nas naći završen period i da smo na samom početku novog vremenskog perioda. 

Velika Promena
Velika Promena

Potpuno novi početak je trenutak kada kao društvo krećemo od nule. To je trenutak kada se trebamo zapitati kakav je naš stav prema životu. Da li imamo svest o opštem dobru, da li su jednakost i sloboda deo naše životne matematike?

POŽELI DUŠOM

Zimski Solsticij je trenutak koji treba iskoristiti ove godine jer će efekti delovanja biti pojačani sinhronizacijom sa Velikom transformacijom. Ovo je pravi trenutak da zavirite duboko u sebe i poželite želje. 

Velika Promena
Velika Promena

Sve ono što ste mislili da nije moguće da se dogodi može biti pokrenuto i podržano energijom koja nastupa. Da, baš te skrivene male tajne koje delite samo sa sobom, sada mogu izaći na videlo. Ipak, potrebno je da dobro promislite i napravite spisak svega što bi voleli da se manifestuje u narednoj godini. Odaberite tri velika cilja. Trudite se da želje budu jasne, u tome je verovatnoća ispunjenja.

POVEŽI VATROM

Element Vatre je ključ za ispunjenje vaših želja. Ovaj element se može predstaviti duhovnošću, spiritualnošću, molitvom, meditacijom,.. Našoj kulturi odgovara molitva, ali nećete pogrešiti ako odaberete neki drugi način da pošaljete svoje želje u Univerzum. Upalite tamjan ili sveću na dan konjukcije i okrenuti ka jugozapadu1 poželite želje.

Ako niste smislili želju možete poželeti jasno da se maksimizira pozitivan deo kosmičkog poravnanja

PROMENA

Sviđalo se to nama ili ne, do velike promene će doći. Pred nama je stvaranje Novog Modela Univerzuma i svako od nas ima priliku da u tome učestvuje. Od toga kako se postavimo zavisiće kako ćemo proći kada se energetska kapija otvori. Zato je moj predlog da ispunite trenutak iskrenim i plemenitim željama, protkanim ljubavlju i dobrotom, a stare modele funkcionisanja ostavite za sobom.

Velika Promena
Velika Promena

Promene koje možete očekivati na profesionalnom planu imaće značajnu podršku Velikog Vojvode, vaš napredak će biti ubrzan, a rezultati dugoročni. Naravno, vaša aktivnost u narednoj godini biće presudna za uspeh.

Ovaj prirodni fenomen će imati najveći uticaj na kineske znakove Pacova, Zmaja, Majmuna i Zmiju. Na Pacove najviše, jer se konjukcija događa u njihovom znaku. No, ovu promenu će osetiti i svi ostali znakovi, a načini da se ova energija iskoristi su mnogi.

Velika Promena
Velika Promena

Sve što Univerzum od nas očekuje je da prihvatimo promenu koja dolazi i da odbacimo stare modele ponašanja. Svi koji ovo na vreme shvate vrtoglavo će krenuti ka uspehu. Ovo saznanje u vama može probuditi stah ili uzbuđenje. Odlučite sami.

Photo: Pixabay


PRATI BLOG