TOTALNA SOLARNA EKLIPSA – 14. decembar 2020

Kako iskoristiti trenutak

Oslobodite se negativnosti

Da li je nešto dobro ili loše zavisi isključivo od nas samih i od toga kako ćemo se prema tome postaviti

dr Jelena Dejanovska

dr Jelena Dejanovska

TOTALNA SOLARNA EKLIPSA

Ova nebeska pojava naziva se još i Pomračenje Sunca. Ona nastaje kada se Mesec nađe između Zemlje i Sunca. Mesec zaklanja pogled ka Suncu, a oko Meseca se može videti svetli prsten.

Pomračenje sunca 14. decembra 2020. godine dogodiće se između 15:30 – 19:00 (po lokalnom vremenu).  To je vremenski period kada nije preporučljivo izlaziti i izlagati se uticaju negativnih energija, odnosno energijama tame koja će nastati.

Računajući po lokalnom vremenu i vremenskoj zoni u kojoj se Srbija nalazi, vrhunac ove pojave dogodiće se oko 17:10 -17:15.

totalna solarna eklipsa
totalna solarna eklipsa

KAKO ISKORISTITI TRENUTAK

Sva živa bića vole Sunce jer im ono daje energiju života. U trenutku kada je Sunce zaklonjeno i nastupa tama ne treba očajavati ili izlagati sebe negativnim uticajima. Baš nasuprot, treba činiti suprotno. Svu negativnu energiju koju ste nakupili do sad, baš u toku Pomračenja Sunca možete otpustiti. 

Otpuštanjem negativnosti i čišćenjem tužnih uspomena i vezanosti za ljude i događaje vi ćete ukloniti blokade koje vas sputavaju da budete uspešni i srećni. Na ovaj način ćete napraviti mesta za nove, pozitivne događaje koji tek trebaju da vam se dogode.

totalna solarna eklipsa
totalna solarna eklipsa

OSLOBODITE SE NEGATIVNOSTI

Totalna Solarna Eklipsa je pravi trenutak da izbacite iz svog života negativnosti koje su se nakupile.

Najpre razmislite šta je to što vučete za sobom, šta vas opterećuje, ko ili šta vas sputava. Budite iskreni prema sebi. Možda postoji nešto što godinama ne znate kako da rešite? To može biti vezano za zdravlje, posao, karijeru, kreativnost, ljubav, društveni život,..

Povucite se negde gde imate mir. Zauzmite udoban položaj, a potom smirite vaš um.

Potrebno je da uđete u stanje molitve, tihovanja ili meditacije i postignete vaš ekvilibrijum. Iz tog stanja otpustite sve probleme, otpustite ih u prazninu sa molitvom i željom da budu neutralisani i da odu iz vašeg života.

totalna solarna eklipsa
totalna solarna eklipsa

JELENA DEJANOVSKA YouTube KANAL

Photo: Pixabay

PRATI BLOG


Mnoštvo korisnih saveta o Feng shui uređenju vašeg prostora možete naći u knjizi FENG SHUI FORMULE ZA UREĐENJE PROSTORA

PORUČI

Ako je došlo vreme za vaše Veliko spremanje života, ovo je prava knjiga za vas! Uz Feng shui formule i pravila koje ćete ovde naći možete samostalno poboljšati Feng shui vašeg prostora za čak 30%

Promenite svoj prostor i promenićete kvalitet svog života. Pogledajte detaljnije šta ćete saznati u knjizi

PORUČI