ODABERI PRAVI TRENUTAK JER NIJE SVEJEDNO KADA

BaZi DATE SELECTION tehnika

Odaberi datum i pravo vreme za događaj

Planirani događaji u životu mogu doneti veće rezultate ako se dogode u pravom trenutku.

dr Jelena Dejanovska

ODABERI PRAVI TRENUTAK

Kineska metafizika u vremenskoj liniji pojedinca prepoznaje trenutke sa više i manje potencijala za određenu vrstu događaja i postizanje maksimalnih rezultata. 

Znate one dane kad nekako naterate sebe da uradite nešto što ste toliko odlagali, a imate osećaj da baš nije najbolji dan za to? A možda i jeste? Ponekad niste sigurni da li je pravi trenutak za neki događaj. 

Postoje rutinski poslovi i događaji u životu svakog čoveka, ali postoje i oni drugi koji se dešavaju retko, a njihov je značaj ogroman jer za sobom mogu povući niz drugih događaja i promeniti u potpunosti vaš život. 

Prirodno je da svi mi želimo da ostvarimo maksimalan uspeh kada radimo nešto u svom životu. Međutim nisu svi dani povoljni za sve aktivnosti. 

BaZi DATE SELECTION tehnika

Date selection je BaZi tehnika biranja datuma za važne događaje. BaZi Date selection tehnika procenjuje kvalitet energija i povoljnost za započinjanje ili realizaciju neke aktivnosti. Takođe se može koristiti za detaljno planiranje aktivnosti koje imaju duže trajanje.

Šta je važan događaj? To zavisi od pojedinca, ali u najvećem broju slučajeva to je datum venčanja, pokretanje biznisa, potpisivanje značajnog ugovora, selidba, useljenje, otvaranje prodavnice, razvod ili kraj veze na miran način, stvaranje poslovnih komunikacija, povećanje popularnosti,..

Odaberi datum i pravo vreme

Da bi nešto ostvarili potrebno je da najpre sa sobom razrešite šta je vaš cilj. Koja je to nagrada koju očekujete na kraju? Takođe je preporučljivo da napravite svoj plan i TO DO listu. Vremenski okvir je neizbežan segment ako ste skloni odlaganju. Dajte sebi rok. Potom slede ovI KORACI:

  • Razložite vaš cilj na 30 dana (ili vaš vremenski okvir)
  • odredite korake
  • odredite ključne aktivnosti
  • odredite tajming

U narednih 30 dana (ili koliko ste odredili) potrebno je predvideti dnevni raspored ključnih aktivnosti i njihovo trajanje u skladu sa koracima iz vašeg plana. BaZi Date selection tehnika omogućava da ovaj raspored napravite u skladu sa energetskim potencijalom svakog dana.

Energetski potencijal dana možete slobodno shvatiti kao povoljnost da nešto radite tog dana. Da li je dan povoljan ili ne?

Uz pravilno planiranje i usklađivanje ključnih aktivnosti i potencijala dana vaše delovanje postaje maksimizirano, a verovatnoća da “promašite” povoljne energije nestaje. Takođe je moguće odrediti nepovoljne dane i tih dana se obavljaju rutinski poslovi. Tako se izbegavaju loši rezultati.

Možemo slobodno reći da je ovo pozitivna manipulacija vremenom. Ako znate kada je pravi trenutak za pravu stvar vi možete praviti svoju strategiju i očekivati vanredne rezultate. Kako se to kaže, kao da ste dobili vetar u leđa. Kretanje kroz matrix života postaće zabavno i što je najvažnije uspešno.

BaZi Date selection tehnika može se kombinovati sa Feng shui strategijom, ali to je sledeći nivo u kojem se dešava dvostruka pozitivna manipulacija vremenom i prostorom.

Šta mislite, kako je to biti na vrhu talasa? Saznajte, uhvatite talas.


Saznaj više o programu Feng shui za 2024 & Period 9

Pridruži se našoj metafizičkoj zajednici

Photo: Pixabay

PRATI BLOG