Feng shui za zdravlje

Sprečite Koronu da uđe u vaš život

Kako Feng shui čuva dobro zdravlje?

Analizirajte svoj prostor

Priprema u 5 koraka

Sačuvajte dobro zdravlje

Tema broj 1 u svetu ovih dana je ZDRAVLJE. Korona virus koji se širi svetom munjevitom brzinom, naterao nas je da se povučemo u svoje domove i samoizolacijom pokušamo da se zaštitimo od infekcije. 

Sada kada duže boravimo u svojim domovima, pod većim smo uticajem energija koje se tu nalaze. Neke od tih energija su pozitivne, a neke imaju negativan uticaj kada se u njima duže zadržavamo. 

Feng shui zaštita
Feng shui zaštita

Iz ugla Feng shui-a najbolje je izbeći negativne energetske uticaje koji se nalaze u svakom prostoru. No, da bi ih mogli izbeći potrebno je da znamo gde se takve energije u prostoru nalaze.

Feng shui Analiza prostora

Da bi otkrili gde se u vašem stanu ili kući nalaze energije koje mogu izazvati bolesti (pa čak uticati na povećanu mogućnost za infekcijom) potrebno je da imate plan stana i da u njemu odredite kompasne direkcije.

Pripremi se Korona virus
Pripremi se Korona virus

Možda zvuči komplikovano, ali ne brinite, zapravo je veoma jednostavno. Dovoljno je da ispratite sledeće korake.

Priprema u 5 koraka

  • nacrtajte plan stana ili se poslužite gotovim planom iz Katastra ako ga imate
  • opišite kvadratom ili pravougaonikom vaš plan, a potom povucite dve dijagonale. U njihovom preseku naći ćete središte vaše nekretnine
  • iz središta nekretnine izvršite merenje kompasnih direkcija u prostoru. Koristite besplatnu aplikaciju za telefon i odredite najpre Sever
  • ucrtajte Sever na vaš plan i ucrtajte četiri linije koje će prostor podeliti na osam jednakih delova 
  • ucrtajte ostale kompasne direkcije na vaš plan

Identifikacija potencijalnih problema

Svaka kuća kao i čovek ima svoje organe koji su povezani za određene sektore kuće. Zato ste upravo odredili te sektore u vašem domu.

Kada je reč o Korona virusu, interesantan je sektor Zapada koji se povezuje sa disajnim organima i plućima. Takođe je interesantan sektor Juga u kom u godini Metalnog Pacova boravi energija bolesti.

Ne treba zanemariti ni Istok jer se u njemu nalazi energija takozvane Žute Petice, poznate po tome da ume izazvati velike katastrofe ako je aktivirana, u ovom slučaju to može biti katastrofa vezana za zdravlje.

Saznajte više, posetite moj YouTube kanal:

Feng shui za Zdravlje – Identifikacija potencijalnih problema

Feng shui za ZDRAVLJE – Pozitivne oblasti

Feng shui za ZDRAVLJE – Lekovi & Tajming

Photo: Konstantin Ševar, Pixabay


Ako želite nešto više da saznate o Feng shui-u za 2021. godinu PRIJAVITE SE BESPLATNO na Webinar Feng shui za Novac & bogatstvo 2021

Feng Shui za novac & bogatstvo

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas.

Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Metalnog Govečeta možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2021 uz koju gratis dobijate Listu godišnjih ciljeva i planer Put uspeha

PRATI BLOG