Feng shui za zdravlje

Sprečite Koronu da uđe u vaš život

Kako Feng shui čuva dobro zdravlje?

Analizirajte svoj prostor

Priprema u 5 koraka

Sačuvajte dobro zdravlje

Tema broj 1 u svetu ovih dana je ZDRAVLJE. Korona virus koji se širi svetom munjevitom brzinom, naterao nas je da se povučemo u svoje domove i samoizolacijom pokušamo da se zaštitimo od infekcije. 

Sada kada duže boravimo u svojim domovima, pod većim smo uticajem energija koje se tu nalaze. Neke od tih energija su pozitivne, a neke imaju negativan uticaj kada se u njima duže zadržavamo. 

Feng shui zaštita
Feng shui zaštita

Iz ugla Feng shui-a najbolje je izbeći negativne energetske uticaje koji se nalaze u svakom prostoru. No, da bi ih mogli izbeći potrebno je da znamo gde se takve energije u prostoru nalaze.

Feng shui Analiza prostora

Da bi otkrili gde se u vašem stanu ili kući nalaze energije koje mogu izazvati bolesti (pa čak uticati na povećanu mogućnost za infekcijom) potrebno je da imate plan stana i da u njemu odredite kompasne direkcije.

Pripremi se Korona virus
Pripremi se Korona virus

Možda zvuči komplikovano, ali ne brinite, zapravo je veoma jednostavno. Dovoljno je da ispratite sledeće korake.

Priprema u 5 koraka

  • nacrtajte plan stana ili se poslužite gotovim planom iz Katastra ako ga imate
  • opišite kvadratom ili pravougaonikom vaš plan, a potom povucite dve dijagonale. U njihovom preseku naći ćete središte vaše nekretnine
  • iz središta nekretnine izvršite merenje kompasnih direkcija u prostoru. Koristite besplatnu aplikaciju za telefon i odredite najpre Sever
  • ucrtajte Sever na vaš plan i ucrtajte četiri linije koje će prostor podeliti na osam jednakih delova 
  • ucrtajte ostale kompasne direkcije na vaš plan

Identifikacija potencijalnih problema

Svaka kuća kao i čovek ima svoje organe koji su povezani za određene sektore kuće. Zato ste upravo odredili te sektore u vašem domu.

Kada je reč o Korona virusu, interesantan je sektor Zapada koji se povezuje sa disajnim organima i plućima. Takođe je interesantan sektor Juga u kom u godini Metalnog Pacova boravi energija bolesti.

Ne treba zanemariti ni Istok jer se u njemu nalazi energija takozvane Žute Petice, poznate po tome da ume izazvati velike katastrofe ako je aktivirana, u ovom slučaju to može biti katastrofa vezana za zdravlje.

Photo: Konstantin Ševar, Pixabay


Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas.

Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2020

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2020. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Ukoliko više volite štampano izdanje, možete poručiti planer – PUT USPEHA koji je detaljno koncipiran za uspešnu realizaciju vaše godišnje Feng shui strategije

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је 01-Free-Knjiga001-transparent-background.png
Pokrenite svoju energiju 2020


Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је PutUspeha-white-background-1024x576.jpg
Put uspeha e-planer

Put Uspeha planer za 2020
Put Uspeha planer za Feng shui 2020

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Komplet-1024x678.jpg
Komplet za 2020

PRATI BLOG