Feng shui za zdravlje

Sprečite Koronu da uđe u vaš život

Kako Feng shui čuva dobro zdravlje?

Analizirajte svoj prostor

Priprema u 5 koraka

Sačuvajte dobro zdravlje

Tema broj 1 u svetu ovih dana je ZDRAVLJE. Korona virus koji se širi svetom munjevitom brzinom, naterao nas je da se povučemo u svoje domove i samoizolacijom pokušamo da se zaštitimo od infekcije. 

Sada kada duže boravimo u svojim domovima, pod većim smo uticajem energija koje se tu nalaze. Neke od tih energija su pozitivne, a neke imaju negativan uticaj kada se u njima duže zadržavamo. 

Feng shui zaštita
Feng shui zaštita

Iz ugla Feng shui-a najbolje je izbeći negativne energetske uticaje koji se nalaze u svakom prostoru. No, da bi ih mogli izbeći potrebno je da znamo gde se takve energije u prostoru nalaze.

Feng shui Analiza prostora

Da bi otkrili gde se u vašem stanu ili kući nalaze energije koje mogu izazvati bolesti (pa čak uticati na povećanu mogućnost za infekcijom) potrebno je da imate plan stana i da u njemu odredite kompasne direkcije.

Pripremi se Korona virus
Pripremi se Korona virus

Možda zvuči komplikovano, ali ne brinite, zapravo je veoma jednostavno. Dovoljno je da ispratite sledeće korake.

Priprema u 5 koraka

  • nacrtajte plan stana ili se poslužite gotovim planom iz Katastra ako ga imate
  • opišite kvadratom ili pravougaonikom vaš plan, a potom povucite dve dijagonale. U njihovom preseku naći ćete središte vaše nekretnine
  • iz središta nekretnine izvršite merenje kompasnih direkcija u prostoru. Koristite besplatnu aplikaciju za telefon i odredite najpre Sever
  • ucrtajte Sever na vaš plan i ucrtajte četiri linije koje će prostor podeliti na osam jednakih delova 
  • ucrtajte ostale kompasne direkcije na vaš plan

Identifikacija potencijalnih problema

Svaka kuća kao i čovek ima svoje organe koji su povezani za određene sektore kuće. Zato ste upravo odredili te sektore u vašem domu.

Kada je reč o Korona virusu, interesantan je sektor Zapada koji se povezuje sa disajnim organima i plućima. Takođe je interesantan sektor Juga u kom u godini Metalnog Pacova boravi energija bolesti.

Ne treba zanemariti ni Istok jer se u njemu nalazi energija takozvane Žute Petice, poznate po tome da ume izazvati velike katastrofe ako je aktivirana, u ovom slučaju to može biti katastrofa vezana za zdravlje.

Saznajte više, posetite moj YouTube kanal:

Feng shui za Zdravlje – Identifikacija potencijalnih problema

Feng shui za ZDRAVLJE – Pozitivne oblasti

Feng shui za ZDRAVLJE – Lekovi & Tajming

Photo: Konstantin Ševar, Pixabay


NOVOGODIŠNJI POKLONI

Za vas smo pripremili novogodišnje poklone. Pozivamo vas da se prijavite i preuzmete besplatne puškice (cheat sheet) i da odmah nakon toga učestvujete na besplatnom Webinaru – PRIPREMI SE ZA 2023.

FENG SHUI POKLONI 2023
FENG SHUI POKLONI 2023

PROGRAM ZA 2023

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Zeca, koja počinje 22. febjanuara 2023. godine, možete saznati u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2023 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2023 BASIC ili FENG SHUI 2023 PRO na našoj Feng Shui Academy. Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini.

FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER
FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER

FENG SHUI 2023 PROGRAM
FENG SHUI 2023 PROGRAM

FENG SHUI KURSEVI 2023
FENG SHUI KURSEVI 2023

e-KALENDAR 2023 Feng shui

e-KALENDAR 2023 Feng shui

PRATI BLOG