GODINA METALNOG PACOVA – 2020.

25. januara počinje kineska Nova godina Metalnog Pacova

Da li ste spremni za energetske promene koje stižu?

PUT DO SREĆE

Postoje dva načina da odredite kakva će biti ova godina za vas. Prvi je da se prepustite i da se stvari dešavaju same po sebi. Drugi način je da svoj život uzmete u svoje ruke i da upravljate događajima.

Osećate razliku? U prvom slučaju vi ste pasivni posmatrač mogućnosti, a verovatnoća da ostvarite svoje želje je veoma mala. Mada ipak postoji.

U drugom slučaju, vi ste glavni režiser svog života, vi određujete ko će dobiti glavnu, a ko sporednu ulogu. Vi određujete ciljeve, ali i pravila igre. Jedino što vam za happy end treba je dobar scenario.

DOBAR SCENARIO

Da bi sebi olakšali put do uspeha u kineskoj godini Metalnog Pacova oslonite se na e-knjigu Pokrenite svoju energiju 2020 koja sadrži sve što vam je potrebno da znate kako bi ova godina postala vaša godina za pamćenje.

Saznajte kakve energije vas okružuju, kako se možete zaštititi od negativnosti i kako da pokrenete povoljne energije da rade za vas.

Najbolje je da postavite sebi cilj za ovu godinu i popunite Listu godišnjih ciljeva. Nakon toga pažljivo isplanirajte svoju Feng shu strategiju koja će vas odvesti do uspeha. U tome vam može pomoći planer – PUT USPEHA koji je napravljen baš u tu svrhu, da vas zajedno sa knjigom Pokrenite svoju energiju 2020 korak-po-korak usmeri ka realizaciji vašeg cilja.

Preporučeni koraci

Da bi uz Feng shui postigli svoje ciljeve potrebno vam je sledeće:

Ovi koraci nisu obavezni, ali zaista mogu pomoći da se lakše, brže i bolje krećete kroz metafizičke vode.

LETEĆE ZVEZDE I GODIŠNJI UTICAJI za 2020

odlomak iz e-knjige Pokrenite svoju energiju za 2020. godinu

feng shui priručnik za 2020

Dobro je da znate kakva energija se nalazi na ulaznim vratima prostora, u kuhinji, trpezariji, spavaćoj sobi, radnoj sobi. Ovo su prostorije u kojima provodite najviše vremena. Svaka od ovih prostorija nalazi se u nekom sektoru.

 Ove 2020. godine povoljni sektori za boravak su jugoistok, zapad, jugozapad, severozapad i severoistok. Odlično je ako se u njima nalaze neke od pomenutih  ključnih funkcija u prostoru.

 Nepovoljni sektori su istok, sever, jug i centralni sektor. U ovim sektorima pokušajte kraće da boravite i izbegavajte renoviranja i veće radove jer to može pokrenuti negativnost. Ako osetite da godišnja negativnost deluje, ove sektore je potrebno lečiti. Negativnosti je potrebno staviti pod kontrolu. Veoma je važno.. 

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Metalnog Pacova, koja počinje 25. januara 2020. godine, možete saznati u knjizi Pokrenite svoju energiju 2020.  

Pokrenite svoju energiju 2020 eknjiga
Pokrenite svoju energiju 2020 eknjiga

U e-knjizi ćete naći mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini. 

Budite sam svoj majstor,

Uživajte u svom Feng shui-u!

Photo:Pixabay



Možda će vas još zanimati

Prognoza za godinu Metalnog Pacova


Pokrenite svoju energiju 2020

Put uspeha e-planer

Put Uspeha planer za 2020
Put Uspeha planer za Feng shui 2020

Komplet za 2020

PRATI BLOG