Prognoza za 2019. – Godina Zemljane Svinje

2019. godina je godina Zemljane Svinje Ji Hai  u kineskoj metafizici. 

dr Jelena Dejanovska

Prognoza za 2019. godinu

Na prvi pogled za ovu godinu se može reći da je spora i troma i da su promene koje se dešavaju daleko od onog što bismo voleli. Međutim, ne treba gledati tako. Baš nasuprot, u odnosu na pravi (teško pokretljivi) karakter energije koja vlada, događaji će se zapravo odvijati dobrom brzinom i imati svoju kvalitetnu dinamiku. To ćemo sigurno osetiti kroz siguran rast i razvoj u mnogim oblastima. 

Godina Zemljane Svinje
Godina Zemljane Svinje

Na globalnom nivou, ne samo kod nas već i u svetu, politički neuspesi dovode do društvenih promena i široko rasprostranjenog nezadovoljstva. Veliki igrači u industriji će udružiti snage kako bi održali ekonomiju u pokretu. To će za rezultat dati nove saveze u vladi, ekonomsku saradnju i nova spajanja i ugovore. Ljudi će postati još više povezani, naročito putem društvenih mreža. 

Ako se nalazite u svetu tehnike i nauke, dobro je za vas. Mogu se očekivati inovacije i napredak u svetu tehnologije. Rad sa nekretninama ulazi u period stagnacije, kao i finansijski sektor. 

Zbog prejakog elementa Vatre koji je dominantan u godini Zemljane Svinje postoji verovatnoća da će se dogoditi prirodna katastrofa u vidu poplava koja direktno može uticati na zastoj u poljoprivredi. Imajte ovo na umu ako se bavite poljoprivredom..

Godina Zemljane Svinje
Godina Zemljane Svinje

Kada je lični plan u pitanju, savet je razmišljati svojom glavom. Oni koji žele da uplove u bračne vode mogu imati problema, pa je potrebno da pažljivo biraju datum venčanja. Mogući su nesporazumi sa rodbinom, pa je mudro povesti računa o toj vrsti odnosa. Mir se može održati pokazivanjem više empatije.

Saobraćajne nesreće su moguće više nego uobičajeno, zato budite na oprezu.

Kineska Nova godina, godina Zemljane Svinje počinje 5. februara 2019. godine po lunarnom kalendaru. To je dan kada se energije menjaju na godišnjem nivou i kada počinjemo da se susrećemo sa novim mogućnostima koje one nose. Neke od mogućnosti su povoljne, dok neke nisu.

Uz pravilnu primenu Feng shui saveta moguće je negativne energije staviti pod kontrolu i izbeći njihove uticaje, dok je pozitivne energije moguće aktivirati i uživati u benefitima koje nude.

Sagledavanjem promena koje stižu u kineskoj godini Zemljane Svinje možete se uz personalizovanu BaZi analizu pripremiti za događaje koji mogu uticati na vas, vašu porodicu ili posao.

Kakvi god izazovi da se pojave na vašem putu u toku 2019. godine priručnik Pokrenite svoju energiju 2019 će vam pomoći da ih prevaziđete i ovu godinu učinite godinom za pamćenje.

Srećno!

Photo: Pixabay


Mnogo više možete saznati u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2019

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas.

Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

PRATI BLOG