Prognoza – Astrološki znak PAS u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Psa ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Formula vašeg uspeha je praštanje

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak PAS

Pas je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Ako u Godini Zemljane Svinje želite maksimalan uspeh i napredak, naučite da praštate. 

Da biste krenuli napred ka ostvarivanju vaših ciljeva potrebno je da naučite da praštate, ako do sad niste. Time nećete promeniti prošlost, ali ćete promeniti budućnost. 

Astrološki znak PAS
Astrološki znak PAS

Rasteretite sebe od svega što vučete i usmerite energiju ka novim ciljevima. Posvetite se aktivnostima i vezama koji će biti na duge staze. Na kraju se sve može pretvoriti u biznis kada je posao u pitanju. Na ljubavnom planu nešto što je najpre bila romansa može prerasti u brak. 

Pripazite na ljude koji vam stvaraju probleme, naročito jer će ih ove godine biti više nego obično. Budite svesni njihove namere da sabotiraju vaš rad, ignorišite je i praštajte im. Nemojte nakupljati gorčinu ili ulaziti u konflikte.  To je formula za vaš uspeh.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

PRATI BLOG