Prognoza – Astrološki znak PETAO u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Petla ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Vreme je da svoje veštine ozvaničite diplomom ili sertifikatom

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak PETAO

Petao je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Petlove krasi visoka inteligencija i sklonost ka akademskom radu u Godini Zemljane Svinje. Vreme je da svoje veštine ozvaničite diplomom ili sertifikatom. 

Iako ste svesni da imate talenat, postoji potreba da se na njemu radi. Ova godina vam pruža mogućnosti da se bavite akademskim radom i steknete novi sertifikat ili diplomu kao javno priznanje vašeg talenta. Odaberite neku veštinu koja vam je neophodna i krunišite je diplomom. 

Astrološki znak PETAO
Astrološki znak PETAO

Vaša sklonost ka analitici može zablistati kao veoma korisna jer će vam omogućiti da sa lakoćom savladate gradivo i ovladate neophodnim znanjem. Ipak, nemojte preterivati sa analizama, kako ne bi postale kontraproduktivne. Drugim rečima, možete se zaglaviti ako previše razmišljate. Usmerite radije vašu visoku inteligenciju na pronalaženje novih rešenja na ostalim ličnim planovima.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

PRATI BLOG