Prognoza – Astrološki znak MAJMUN u 2019. godini

Pretvorite prepreke u interesantne izazove 

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak MAJMUN

Vi pripadate astrološkom znaku Majmuna ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Majmun je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Majmuni mogu očekivati veoma povoljnu Godinu Zemljane Svinje. Šarm i vesela priroda koja ih krasi doći će do punog izražaja.

Astrološki znak MAJMUN
Astrološki znak MAJMUN

Ovo je vaša godina sreće i neometanog progresa. Sve što je potrebno je da uložite malo truda i povežete se sa ljudima i događajima. Učestvujte u raznim aktivnostima, krećite se među ljudima i komunicirajte. Vaša vesela priroda će biti u prvom planu i to će vam kao i uvek pomoći da prepreke pretvorite u interesantne izazove. 

Obavezno postavite sebi ciljeve za ovu godinu. Ciljevi će vas voditi, što će inspirativno delovati na ljude u vašoj okolini da vas u tome podrže. Bez jasno određenih ciljeva neće biti ni podrške. 

Čuvajte se kradljivaca, pazite na svoje stvari i izbegavajte mračne puteve.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

PRATI BLOG