Prognoza – Astrološki znak KOZA u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Koze ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Dobro zdravlje je osnova svakog uspeha

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak KOZA

Koza je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Za Koze Godina Zemljane Svinje može biti veoma uspešna, ali je potrebno da se posveti svom zdravlju.

Veoma je važno da u ovoj godini brinete o svom zdravlju. Ako vas već dugo muči neka bolest, u ovoj godini ćete imati odlične izglede da ozdravite, ali se izlečenju trebate posvetiti. 

Astrološki znak KOZA
Astrološki znak KOZA

Pred vama su divne prilike za napredak u karijeri i dobru vezu, ali bez dobrog zdravlja ove prilike mogu vam promaći. 

Ako ste ikada imali sklonost ka umetnosti ova godina vam donosi  priliku da se pokažete na tom polju. Aktivirajte se kao dizajner, crtajte, pravite skice, pišite. Svaki rad ovog tipa može vam dati polaznu tačku za dalji napredak. 

Čuvajte se nesreća i povreda jer postoji velika verovatnoća da se povredite. Skloni ste krvarenju.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

PRATI BLOG