Feng shui za NOVAC u 2019. godini

Kucni – otvoriće se

dr Jelena Dejanovska

dr Jelena Dejanovska
dr Jelena Dejanovska

Kineska Nova godina Zemljane Svinje počinje 5. februara 2019. godine. Dolazi do energetskih promena koje je potrebno ispratiti kako bi narednu godinu učinili uspešnom. Feng shui prati energije u prostoru i vremenu. Energije se kreću i menjaju kvalitet stalno. Za pokretanje energije novca i bogatstva dovoljno je aktivirati godišnju energiju.

Kako aktivirati energiju za novac i bogatstvo

Feng Shui za novac 2019
Feng Shui za novac 2019

Ako želite da povećate mogućnosti za bolju i veću zaradu, ako je vaša želja da u 2019. godini napravite vanredni priliv novca, onda u noći kada počinje kineska Nova godina 5. februara uradite sledeće:

vreme – 00:30

orijentacija – okrenite se ka JUGU

zvezda – potražite najsvetliju zvezdu na nebu (zvezdu BOGATSTVA)

aktivnost – zaželite želju ili se pomolite se za prosperitet i bogatstvo u godini Zemljane Svinje

U tom trenutku kapija Univerzuma biće otvorena za ovakve želje i molitve. Ne propustite da uz Feng shui pokrenete vaše potencijale. Kucnite i otvoriće se.

Photo:Pixabay


Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

PRATI BLOG