Prognoza – Astrološki znak KONJ u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Konj ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Godina Zemljane Svinje može biti fantastična! Od vas sve zavisi.

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak KONJ

Konj je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Za Konja će Godina Zemljane Svinje biti odlična i uspešna, ali samo ako se uključi. Koliko uloži toliko će mu se vratiti. 

Pred vama je fantastična godina sa velikim mogućnostima da ostvarite mnoštvo uspeha u karijeri, ali i da ostvarite velike zarade. Samo od vas zavisi koliko će to biti. Onoliko koliko truda uložite toliko će vam Univerzum zasluženo vratiti.

Astrološki znak KONJ
Astrološki znak KONJ

Sve ovo nosi veliku odgovornost i možete biti suočeni sa problemima kojima morate da se posvetite, kako bi sebi obezbedili poziciju. Usponi i padovi će se često dešavati, ali nemojte da vas to uspori. Naučite kako što brže da prevaziđete pad i nastavite ka svom cilju. 

Moguće je da će vaše liderske sposobnosti postati prepoznatljive, u tome vam mogu pomoći ljudi iz vašeg okruženja. Investirajte u nekretnine. Ako ste planirali da kupite lokal, kuću ili stan ovo je odlična godina za to.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj planer za vaš PUT ESPEHA.

PRATI BLOG