Prognoza – Astrološki znak ZMIJA u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Zmije ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Prihvatanje promene može biti težak ali isplativ korak

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak ZMIJA

Zmija je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Za Zmije Godina Zemljane Svinje može biti veoma teška godina ako ne prihvate da se moraju i oni menjati zajedno sa promenama koje nailaze.

Dok god se budete prilagođavali promenama koje stižu stvari će se glatko odvijati. Ako ne budete našli način da se prilagodite neće biti progresa ni na jednom planu uprkos svom trudu koji ulažete. Jednostavno morate prihvatiti da se stvari menjaju, a vaše je da idete u korak s tim. Suštinki potrebno je da se vi promenite. Lična transformacija može pomoći. 

Astrološki znak ZMIJA
Astrološki znak ZMIJA

Iako se vaš znak ne slaže sa znakom vladajuće godine to ne znači da nećete imati lepih događaja. Nasuprot, imaćete mogućnost da putujete i odlične prilike za zaradu. 

Oko vas će se naći mentori  zahvaljujući kojima možete preduprediti potencijalne probleme. Mentori su vaša najjača karta ove godine, okružite se njima.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2019

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Ukoliko više volite štampano izdanje, možete poručiti planer – PUT USPEHA koji je detaljno koncipiran za uspešnu realizaciju vaše godišnje Feng shui strategije

PRATI BLOG