Astrološki znak ZMAJ

Jan 16 2019

Prognoza - Astrološki znak ZMAJ u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Zmaja ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Kada su energije povoljne problemi se rešavaju neočekivanom brzinom

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak ZMAJ

Zmaj je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Za Zmajeve Godina Zemljane Svinje može biti prilika da počiste sve probleme koji su se dugo nakupljali. Nema potrebe da više odlažu rešavanja jer ih to može odvesti do novih problema.

Astrološki znak ZMAJ
Astrološki znak ZMAJ

Sve što vas je mučilo u prethodnoj godini možete rešiti u godini Zemljane Svinje. Imaćete priliku da se zaustavite, povučete i opustite. U rešavanju nakupljenih problema vam može pomoći pronalaženje ljubavi u bilo kakvom obliku. Probleme koji su vas mučili raščlanite na sitnije delove da biste ih lakše rešili.

Oni koji su sami naći će partnera, a oni koji su u vezi mogu naći ljubav kroz iskrene odnose sa prijateljima i porodicom. Ono od čega se trebate čuvati je da budete deo bilo kakvih tajni, to vas kasnije može skupo koštati.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godinu. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Feng shui teme