Prognoza – Astrološki znak ZEC u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Zeca ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Povoljne prilike nisu uvek one koje očekujete, ali vas mogu odvesti do cilja. Pažljivo planirajte, iskoristite to!

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak ZEC

Zec je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Za Zeca će Godina Zemljane Svinje biti godina velikog poslovnog i finansijskog uspeha ako bude prilagodljiv i ako napravi dobar plan.

Nemojte propustiti priliku da napravite dobar plan za ovu godinu nadajući se da će sve ići onako kako vi očekujete. Pažljivo osluškujte svet oko sebe i prihvatite se onog što će za vas biti povoljno, čak iako to niste planirali. Nemojte žuriti, pažljivo razmislite šta možete iskoristiti. 

Možete očekivati ogromne uspehe u polju karijere, poslovanja i zarade. Ovo će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Počnite od toga što ćete napraviti dobar plan, a zatim ga razradite. 

Astrološki znak ZEC
Astrološki znak ZEC

Problemi u ovoj godini mogu biti vezani za dokumentaciju, ali se sve ostalo odvija glatko i bez većih trzavica. 

Iskoristite svoj potencijal da naglo napredujete u karijeri i poslu. Posvetite se zarađivanju novca, sad je vreme. Oslonite se na mentore koji će se naći na vašem putu. Generalno, ova je godina veoma dobra za vas. Možete čak započeti svoj biznis. Granica je jedino stres koji možete podneti.

Photo: Pixabay


Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!


Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2019

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Ukoliko više volite štampano izdanje, možete poručiti planer – PUT USPEHA koji je detaljno koncipiran za uspešnu realizaciju vaše godišnje Feng shui strategije