Prognoza – Astrološki znak TIGAR u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Tigra ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Prevazilaženjem slabosti otvara se put do uspeha.

dr Jelena Dejanovska

Tigar je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Za Tigra će Godina Zemljane Svinje biti pravi izazov. Kako savladati svoje slabosti da bi stigli do uspeha?

Pripadnici ovog znaka će morati da savladaju osećaj inferiornosti koji ih sputava. Da bi znali da li će nešto uspeti morate prvo probati. 

Astrološki znak TIGAR
Astrološki znak TIGAR

Da bi stigli do rezultata morate vi učiniti prvi korak, to će aktivirati vašu sreću u ovoj godini. Nemojte bežati od odgovornosti, baš nasuprot, pokažite vašim pretpostavljenima koliko toga možete da nosite. Smognite snagu i odbacite osećaj inferiornosti i negativne misli, krenite u akciju hrabro. To može uznemiriti ljude oko vas, ali ako želite da postignete uspeh nemojte dopustiti da vas nesporazumi zaustave. 

Pred vama je godina u kojoj možete zablistati svojim autoritetom iako se nalazite u senci pretpostavljenih. Vaše je da kroz prihvatanje odgovornosti pokažete pretpostavljenima svoje potencijale i talente. To je put do vašeg bogatstva.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2019

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Ukoliko više volite štampano izdanje, možete poručiti planer – PUT USPEHA koji je detaljno koncipiran za uspešnu realizaciju vaše godišnje Feng shui strategije

PRATI BLOG