Prognoza – Astrološki znak GOVEČE u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Goveče ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Znanje je nešto što će ostati vaše zauvek

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak GOVEČE

Goveče je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Godina Zemljane Svinje za pripadnike znaka Goveče obeležena je kao prilika za učenje, obrazovanje i usavršavanje.

Za pripadnike ovog znaka 2019. godina će biti godina učenja i obrazovanja. Posvetite se ličnom rastu, razvoju i napretku. Svako znanje koje steknete u ovoj godini biće vam od značaja u budućem životu. 

Astrološki znak GOVEČE
Astrološki znak GOVEČE

Sa lakoćom ćete sticati znanje, nove veštine i razvijati talente. Doživite ovo kao investiranje u sebe. Nemojte zaboraviti da je i samo investiranje veština koju možete razviti. Usavršite se u svom poslu i razvijajte veštinu komunikacije i socijalizacije. 

U 2019. godini se veoma lako možete razboljevati, zato povedite računa o svom zdravlju na vreme. 

Postoje velike šanse da ćete se osećati usamljeno, zato se krećite, nemojte dopustiti usamljenosti da vas obuzme. 

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2019

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Ukoliko više volite štampano izdanje, možete poručiti planer – PUT USPEHA koji je detaljno koncipiran za uspešnu realizaciju vaše godišnje Feng shui strategije

PRATI BLOG