Prognoza – Astrološki znak PACOV u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Pacova ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Uložite veliki trud – isplatiće vam se

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak PACOV

Pacov je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Ulazak u godinu Zemljane Svinje pripadnicima ovog znaka može doneti veoma dinamičnu i uspešnu godinu.

Pripadnici znaka Pacov će morati da ulože ozbiljan i težak rad i puno truda da bi ostvarili ono što žele u 2019. godini. No, znajući da se do zaista vrednih stvari ni ne može stići lako, uložite sav svoj trud i postići ćete ciljeve koje postavite. 

Pacov Astrološki znak
Pacov Astrološki znak

U ovoj godini ćete imati izvrsne uslove da proširite svoje društvene krugove. Od vas se očekuje da preduzmete prvi korak što će vam se vratiti fantastičnim događajima u godini Zemljane Svinje. 

Vaš najveći neprijatelj može biti neaktivnost. Nemojte samo pričati o tome šta planirate da radite. Uradite to! Preduzmite nešto jer se bez vaše akcije neće ništa dogoditi. 

U ovoj godini imaćete fantastičnu podršku plemenitih ljudi i mentora. Oni će naprosto biti tu za vas u pravom trenutku i na pravom mestu. Iskoristite to. 

2019. godina će biti posebna za vas, imaćete priliku da otvorite nova tržišta, kanale ili stvorite nove kontakte koji će vas pogurati u pravcu vašeg životnog cilja. Uz to vaš autoritet može dominirati u odnosu na konkurenciju ili vas odvesti do novog tržišta.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2019

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Ukoliko više volite štampano izdanje, možete poručiti planer – PUT USPEHA koji je detaljno koncipiran za uspešnu realizaciju vaše godišnje Feng shui strategije

PRATI BLOG