Prognoza – Astrološki znak SVINJA u 2019. godini

Vi pripadate astrološkom znaku Svinje ako ste rođeni u nekoj od sledećih godina: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Ako se blagovremeno pripremimo za predstojeće promene svaka godina može biti godina za pamćenje

dr Jelena Dejanovska

Astrološki znak SVINJA

Svinja je jedan od 12 znakova kineske astrologije. Uskoro ulazimo u godinu Zemljane Svinje i sasvim je prirodno da će pripadnici ovog znaka biti u centru pažnje.

Svi pripadnici ovog znaka proći će kroz veliku promenu u toku 2019. godine. Da li će promena biti pozitivna ili negativna zavisi od vas. Ako se malo potrudite možete očekivati velike uspehe. Ovo je vaša godina, pa je bolje iskoristite da postanete prepoznatljivi na osnovu vašeg rada i truda. 

Imajte na umu da su reflektori upereni u vas. Budite oprezni kada je posao u pitanju. Ne verujte svakome, postoji mogućnost da vam okrene leđa neko kome najviše verujete. 

Takođe je potrebno da budete čvrsti u donošenju odluka kako ne bi postali konstantno neodlučni.

Za razliku od predviđanja, BaZi prognoza vas upoznaje sa mogućnostima i predispozicijama ostavljajući prostor za izbor, slobodnu volju i donošenje odluka. Uz pomoć BaZi prognoze možete napraviti godišnji plan i okrenuti sve u svoju korist. Preuzmite stvari u svoje ruke. Učinite da 2019. godina bude vaša godina za pamćenje!

Photo: Pixabay

Ukoliko želite da maksimalno unapredite Feng shui vašeg doma, potrebno je da ispratite energetske promene na detaljnijem, godišnjem nivou. Primenite godišnje Feng shui korekcije u vašem poslovnom prostoru ili na radnom mestu i vladajte energijama oko vas. Sve o godišnjim Feng shui korekcijama i  mnoštvo saveta u godini Zemljane Svinje možete naći u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2019

Ako ste ambiciozniji i želite da godina Zemljane Svinje bude vaša godina za pamćenje poručite svoj primeak KOMPLET-a za 2019. godine. U njemu ćete osim e-knjige naći i e-planer za vaš PUT ESPEHA.

Ukoliko više volite štampano izdanje, možete poručiti planer – PUT USPEHA koji je detaljno koncipiran za uspešnu realizaciju vaše godišnje Feng shui strategije

PRATI BLOG