Feng shui za Hvatače snova

Doživite svoje snove

Jeste li nekada uhvatili svoj san?

Želite da uhvatite san?

Šta ako je moguće da živite svoje snove?

Jelena Dejanovska

dr Jelena Dejanovska

Nedavno završen Feng Shui projekat imao je temu – Dreamcatcher ili Hvatač snova. Napravljen je za klijente koji su izrazili želju da realizuju svoje snove. Feng shui strategija je napravljena samo za njih, a hvatač snova je tu da simbolički i metafizički oboji Feng shui.

Zatečeno stanje

Na početku svakog projekta suočavamo se sa zatečenim stanjem. Obično je to prizor koji nam govori o umornoj energiji i okruženju koje vapi za promenom.  Drugim rečima, klijenti osećaju da je došlo vreme da se reše starih emocija, problema, vezanosti ili bilo kakvih drugih blokada koje nastaju vremenom. Prostor u kom su boravili daje najbolju ilustraciju i zapis o čemu se radi.

Feng shui za Hvatače Snova

zatečeno stanje

U susret promeni

Nakon uradjene dijagnostike sledi analiza i izrada projekta. To je period u kom klijenti željno iščekuju rešenje. Rešenje je uvek u skladu sa željama i mogućnostima (budžetom) klijenata.

U ovom slučaju želja klijenata, koji su već izveli decu na put i nemaju više toliko obaveza, je da se posvete sebi i svojim neostvarenim snovima.  Suprug želi da se pored svog redovnog posla bavi muzikom (njegov hobi je sviranje gitare), a supruga koja je orijentisana ka ezoteriji i duhovnosti u svoje slobodno vreme pravi Hvatače snova. Kroz razgovor s njima postalo je jasno da njihovi snovi moraju postati deo njihovog Feng shui-a.

Feng shui za Hvatače Snova

Feng shui za Hvatače Snova – kutak u dnevnom boravku

Sioux indijanci koriste hvatače snova kao mrežu svog života. Tradicionalno, kače se iznad kreveta ili negde u domu kako bi prosejavalI snove i vizije. Dobri snovi se uhvate u mrežu života i postaju deo njega, a zli snovi beže kroz rupicu u centru i više nisu deo njih –  objasnila je sa ljubavlju vlasnica nekretnine.

Feng shui za Hvatače Snova

Feng shui za Hvatače Snova – zemljani tonovi nameštaja

Feng shui za Hvatače Snova

Feng shui za Hvatače Snova – pozicija simbola

Uhvati svoj san

Određene su povoljne pozicije i orijentacije, postavljen je novi nameštaj, a simboli su zauzeli posebno mesto u prostoru. Gitare koje suprug koristi postavljene su u deo prostora koji obiluje energijama koje podržavaju Vitalni Qi (ličnu energiju) supruga, a Hvatač snova okačen je u delu prostora koji podržava Vitalni Qi supruge. Energije celokupnog prostora podešene su tako da se postignu harmonija i balans, ali je Feng shui strategija orijentisana ka buđenju i samorealizaciji vlasnika nekretnine.

Rezultati koje smo postigli DETALJNIJE>>

Feng shui za Hvatače Snova

Hvatač Snova – kreirala Jelena Momirov

Znate li priču o hvatačima snova?
Pogledajte stranicu >> HvatacSnovaDreamcatcher
U svaki hvatač snova utkano je strpljenje, ljubav i bezbroj plemenitih misli njihove kreatorke Jelene Momirov. A tek će ih biti, jer ovo je priča koja nema kraja. Kao san.

Poručite svoj Hvatač snova – kontakt 060 0797937

Photo: Dragona99, Jelena Dejanovska

NOVOGODIŠNJI POKLONI

Za vas smo pripremili novogodišnje poklone. Pozivamo vas da se prijavite i preuzmete besplatne puškice (cheat sheet) i da odmah nakon toga učestvujete na besplatnom Webinaru – PRIPREMI SE ZA 2023.

FENG SHUI POKLONI 2023
FENG SHUI POKLONI 2023

PROGRAM ZA 2023

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Zeca, koja počinje 22. febjanuara 2023. godine, možete saznati u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2023 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2023 BASIC ili FENG SHUI 2023 PRO na našoj Feng Shui Academy. Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini.

FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER
FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER

FENG SHUI 2023 PROGRAM
FENG SHUI 2023 PROGRAM

FENG SHUI KURSEVI 2023
FENG SHUI KURSEVI 2023

e-KALENDAR 2023 Feng shui

e-KALENDAR 2023 Feng shui

PRATI BLOG