ŽELIM DA SE UDAM, ALI BOGATO!

Kada je pravi trenutak za brak?

Šta je brak?

Ba Zi otkriva vaše potencijale.

Gde je tu ljubav?

Brak može biti jedno od najlepših životnih iskustava, ako znate kako da ga uredite

Jelena Dejanovska

dr Jelena Dejanovska

Brak je institucija

Ono što mnogima promiče kada reše da uplove u bračne vode je činjenica da brak osim romantičnog sadržaja, bliskosti i zajedništva može doneti i druge promene u život. U poslednjem trenutku, pre nego što potpišete bračni UGOVOR, na to vas još jednom upozori matičar. Brak osim žajedničkog uživanja u životu donosi i prava i obaveze. Može surovo zvučati ako kažem da o tim pravima i obavezama nije loše razmisliti, ali to može biti i mudar korak.

Zelim da se udam 001

Brak je ugovor

Pravi trenutak za brak

Ako pažljivo isplanirate svoj bračni život i postavite ga svesno na čvrste temelje imaćete instituciju koja vas ozbiljno može podržati u ostalim aspektima života. Na prvi pogled ovo deluje sebično i proračunato, ali kad dublje pogledate videćete da od ovoga zavisi kakav će vaš brak biti i da li će opstati.

Zelim da se udam 002

Brak je institucija

BaZi otkriva potencijale

Zelim da se udam 003

Bračni partner i potencijali

Kada birate svog bračnog partnera u paketu sa njim (njom) dobijate i njegove (njene) potencijale. BaZi dijagnostika vam omogućava da saznate šta je u tom paketu i da li imate mogućnost da se “bogato udate” odnosno da uđete u brak sa nekim ko će vam doneti status, konekcije, položaj, finansijski boljitak i druge povoljnosti koje znaju itekako biti važne (ovo svi sagledaju čim se završi medeni mesec).

Gde je tu ljubav?

Simbol braka

Simbol braka

Ljubav, zaljubljenost i strast ne treba mešati. Osnova ljubavi su poštovanje, poverenje i razumevanje. Kada imate to imaćete i ljubav. Strast i zaljubljenost su lake i prolazne emocije. Osobu možete zavoleti vremenom, sagledavajući njene kvalitete i vrednosti, a može se dogoditi i pobednička kombinacija, da pronađete osobu koju volite svim bićem, a da ona ima potencijal koji vam odgovara. Uostalom, gde piše da nije moguće voleti nekog ko je pozicioniran, sposoban ili bogat?

Šta vozim?

Nekima od vas ovo nije potrebno, naprosto imate lični potencijal i nemate potrebu da se u tom smislu oslanjate na partnera. Međutim, ako odaberete pogrešnog partnera koji ne može da vas prati, imaćete osećaj da “vozite polovan automobil” umesto da “vozite ferari” što vam zapravo pripada.

Feng shui strategija je instrument realizacije

Feng shui strategija je instrument realizacije

Pretpostavljam da ćete se zapitati kakve veze ima Feng shui sa svim ovim. Ima itekako! Kada uz BaZi saznate i definišete potencijale, onda Feng shui strategija postaje instrument realizacije. Kako? Pravilnim pokretanjem energija u prostoru, pokrećete energije  svoje lične matrice na putu da se “udate bogato”.

Photo: V.Došen, Pixabay


Saznaj više o programu Feng shui za 2024 & Period 9

Pridruži se našoj metafizičkoj zajednici

Možda će vas i ovo zanimati

FENG SHUI OSNOVE ZA SAMOSTALNO PRAKTIKOVANJE

PRATI BLOG