AROMATERAPIJA i Feng shui

Ispunite prostor dobrom energijom

Aromaterapija povoljno utiče na Feng shui vašeg doma
Potrebno vam je opuštanje? Odaberite najbolje eterično ulje

“Predivan miris eteričnog ulja može razbiti negativne mentalno-energetske sklopove u vašem prostoru”

dr Jelena Dejanovska Aromaterapija

dr Jelena Dejanovska

Energija prostora i space clearing

Feng shui prostora je pod uticajem energija koje se nalaze u tom prostoru. Neke od njih su rezidentne (tu su, pa su tu), ali postoje i one druge koje korosnici prostora unose i generišu u tom prostoru. Tako se može dogoditi da vremenom stvorite mentalne sklopove (energetske strukture) koji ostaju u vašem prostoru. Ako su misli i događaji koji su prethodili stvaranju mentalnih sklopova bili pozitivni, onda će i energetske strukture biti pozitivne i nastaviće da utiču na vas pozitivno. Međutim ako ste prostor napunili negativnim mentalno-energetskim sklopovima, potrebno je da ih neutrališete kako ne bi nastavili da negativno utiču na vas i narušavaju vaše psiho-fizičko zdravlje. Potreban vam je space clearing!

Ariomaterapija i Feng shui

Ariomaterapija i Feng shui – lavanda

Space clearing ili čišćenje prostora obuhvata mnoge segmente. Za neke je potreban rad energetičara, ali ponešto možete uraditi i sami i tako doprineti pročišćenju energija u vašem prostoru.

Aromaterapija povoljno utiče na Feng shui vašeg doma

Eterična ulja koja se koriste u aromaterapiji dovode se u organizam na dva načina, putem kože (masaža, nega lica i tela, kupke,..) i disajnim putevima (inhalacija). Rezultat u oba slučaja je isti – opuštanje. Opuštanje u fizičkom i psihičkom smislu. Priznaćete da je to nešto što svima nama treba. Trenutak u kom ne osećate napetost, nemate posebnih misli i ne bavite se emocijama. Jednostavno uživate. E vidite, to je pravo punjenje! No, da li ste razmišljali o tome da je isto takvo punjenje potrebno i vašem prostoru? Ako ne punjenje, onda makar čišćenje od zaostalih negativnih mentalno-energetskih sklopova.

Ariomaterapija i Feng shui

Ariomaterapija i Feng shui – lavanda

Oplemenjivanje prostora

Da bi održavali dobar Feng shui svog prostora možete korisititi aromaterapiju. Za to vam je dovoljno da nabavite svoju aroma lampu, uljaonik, indijske štapiće, kadionicu ili mirišljave sveće. Izbor arome (eteričnih ulja) veoma je važan, polazeći od kvaliteta, pa sve do vrste arome.

Ariomaterapija i Feng shui

Ariomaterapija i Feng shui – tamjan

Ako želite kvalitetnu aromaterapiju, onda je neophodno da nabavite i visokokvalitetno eterično ulje, bez hemijskih dodataka. Lako isparljivi mirisi vrlo brzo se šire prostorom i ostaju u predmetima, nameštaju i zidovima. Boraveći u ovakvom okruženju i vi sami ćete biti opušteniji i generisati dobru energiju koja dalje ostaje u prostoru.

Evo nekoliko predloga koji vam mogu pomoći u izboru arome u zavisnosti od toga na šta želite da utičete.

Lavanda – antiseptik, ublažava depresiju i umor, glavobolju i migrenu, pozitivno utiče na raspoloženje

Tamjan – deluje umirujuće, smiruje kašalj, povećava krvni pritisak

Mandarina – ublažava nervnu napetost, smiruje strahove, nesanicu, grčeve i razdražljivost, osvežava, budi životnu radost i inspiriše

Nana – antiseptik, daje osećaj svežine i čistoće, otklanja umor, stres i napetost, deluje antidepresivno

Majčina dušica – stimuliše pamćenje i brže razmišljanje, otklanja umor, nesanicu i neraspoloženje

Sandal – sveto indijsko drvo orijentalnog mirisa, smiruje i opušta, utiče sedativno i uspavljuje, smanjuje sve vrste napetosti, strahove i depresiju

Ariomaterapija i Feng shui

Ariomaterapija i Feng shui – mandarina

Ariomaterapija i Feng shui

Ariomaterapija i Feng shui – nana

Photo: V.Došen, Pixabay


Potrebna vam je aromaterapija?

Pogledajte izbor proizvoda koji smo za vas napravili u Feng Shui SHOP-u

FENG SHUI SHOP


NOVOGODIŠNJI POKLONI

Za vas smo pripremili novogodišnje poklone. Pozivamo vas da se prijavite i preuzmete besplatne puškice (cheat sheet) i da odmah nakon toga učestvujete na besplatnom Webinaru – PRIPREMI SE ZA 2023.

FENG SHUI POKLONI 2023
FENG SHUI POKLONI 2023

PROGRAM ZA 2023

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Zeca, koja počinje 22. febjanuara 2023. godine, možete saznati u e-knjizi Pokrenite svoju energiju 2023 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2023 BASIC ili FENG SHUI 2023 PRO na našoj Feng Shui Academy. Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini.

FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER
FENG SHUI 2023 KOMPLET E-KNJIGA I E-PLANER

FENG SHUI 2023 PROGRAM
FENG SHUI 2023 PROGRAM

FENG SHUI KURSEVI 2023
FENG SHUI KURSEVI 2023

e-KALENDAR 2023 Feng shui

e-KALENDAR 2023 Feng shui