SLANA VODA FENG SHUI LEK

Put do sveže i čiste energije

ŠTA je slana voda u Feng shui-u?

KAKO se koristi slana voda?

KADA se koristi slana voda?

“Slana voda je Feng shui lek koji prečišćava i apsorbuje negativnu energiju ostavljajući za sobom svežu i čistu energiju”

Jelena Dejanovska-slana-voda

dr Jelena Dejanovska

Od davnina se so koristi u raznim ritualima čišćenja i pročišćenja. Ovaj dragoceni mineral se zbog svojih svojstava često koristi u različitim tretmanima i masažama tela, ali se isto tako koristi i kada je potrebno pročistiti prostor (koji je produžetak našeg tela). So ima sposobnost da apsorbuje negativnu energiju i što je još interesantnije, da tu istu energiju pročisti ostavljajući u vašem okruženju svežu i čistu energiju.

 Kada se koristi slana voda?

kristali soli - Feng shui slana voda

kristali soli – Feng shui slana voda

Slana voda se koristi kao Feng shui lek kada je potrebno kontrolisati i neutralisati potencijalne negativne efekte godišnjih energetskih promena u prostoru (domu ili kancelariji). Godišnje energetske promene izračunavaju se putem Letećih zvezda i kao što sam naziv kaže u pitanju je promena energija u vašem domu ili kancelariji koja se događa svake godine. Samim tim slanu vodu je potrebno svake godine postaviti na drugu poziciju određenu proračunima. Postavljanjem ovakvog Feng shui leka zaštitićete sebe i svoju porodicu od bolesti, nezgoda i nesrećnih slučajeva, ili barem umanjiti mogućnost da se one dogode.

Napravite sami svoju slanu vodu

Da biste napravili svoju slanu vodu potrebno vam je sledeće:

  • So (visokokvalitetna kamena so)
  • Činija (staklena, porcelanska ili metalna)
  • 6 kineskih novčića (mesinganih)
  • Voda (da ispuni ¾ činije)
  • Zaštitna prostirka ili postolje
kineski novčić

kineski novčić

 

Napunite činiju solju, pa na vrh poređajte 6 kineskih novčića okrenutih Jang stranom ka gore (strana sa ispisanim kineskim znakovima). Dodajte vodu dok ne ispunite činiju do vrha. Postavite činiju sa slanom vodom na zaštitnu prostirku ili postolje na potrebno mesto.

Feng shui lek - Slana voda

Feng shui lek – Slana voda

Kako se koristi slana voda?

Uobičajeno je da se slana voda postavlja i menja jednom godišnje, međutim ako primetite da kristali soli prelivaju preko ivica činije znaćete da je vreme da postavite novu slanu vodu jer u vašem prostoru ima mnogo negativnih energija. Ako je ovo vaš slučaj zamenite slanu vodu novom i nekoliko puta u toku godine.

kristali soli - Feng shui slana voda

kristali soli – Feng shui slana voda

Slanu vodu ne morate postaviti tako da bude vidljiva, možete je staviti iza neke komode, TV aparata, saksije ili nekog drugog većeg predmeta koji će je zakloniti od pogleda, ali je nemojte zatvarati. Slana voda mora se držati na otvorenom, nikako u nekom plakaru vaše kuhinje ili ormanu u spavaćoj sobi.

Ako vas zanima gde je najbolje postaviti slanu vodu u toku 2018. godine Zemljanog Psa, pridružite nam se na ONLINE SEMINAR-u i u Paketu koji je pripremljen za vas saznajte sve o postavljanju Feng shui lekova i aktivatora. Uz 160 minuta video treninga dobićete skripte, Bonus treninge i knjigu koji će vas voditi i pomoći da Feng shui vašeg doma ili poslovnog prostora postane vaša prava podrška u životu, alat koji će pokrenuti vašu energiju!

Online seminar – online trening

Online seminar – online trening

 

Photo: V.Došen, Pixabay, Freepik

PRATI BLOG

Zid Zelja detalj

ZID ŽELJA ZA DECU

PUT DO USPEHA Pretvorite blokade u prolaze Ostvarite uspeh umesto poraza. Istaknite svoje želje.

Read More
Kako privuci novac novčići u rastu

TOP 5 načina kako privući novac

Feng shui za privlačenje novca Privucite novac – aktivirajte energije Feng shui aktivatori pokreću energiju novca

Read More
Formule-za-uredjenje-prostora-eKNJIGA

FENG SHUI FORMULE za uređenje prostora

Vaše Veliko Spremanje života Ako je došlo vreme za vaše Veliko spremanje života, ovo je prava knjiga za vas!

Read More
Feng shui za Hvatače Snova egipatska mačka u dnevnom boravku

Feng shui za Hvatače snova

Doživite svoje snove Jeste li nekada uhvatili svoj san? Želite da uhvatite san?

Read More