Himalajska slana lampa i svećnjak su dragoceni feng shui aktivatori, lampa od himalajske soli

Jan 16 2018

HIMALAJSKE LAMPE I SVEĆNJACI

Benefiti i funkcija

Himalajska lampa je odličan Feng shui aktivator.

Kako u Feng shui-u funkcionišu lampe od himalajske soli?

Kakve benefite pruža himalajska lampa ili svećnjak od himalajske soli?

„Himalajska lampa je pravi Feng shui dragulj u svakom domu“

Jelena Dejanovska-Feng-shui-Himalajska-lampa
dr Jelena Dejanovska

Himalajska lampa ili svećnjak od himalajske soli?

Možda ste se zapitali kakva je razlika između himalajske lampe i svećnjaka od himalajske soli. Razlika je u dimenzijama, dizajnu i u načinu na koji pokrećemo emitovanje negativnih jona. Obe varijante su korisne i blagotvorne. Recimo najpre par reči o tome.

Himalajske lampe nazivaju se još i slane lampe ili lampe od himalajske soli. Zašto? Zato što su napravljene od grumenja himalajske soli u koje se postavlja sijalica ili sveća. Toplota koju proizvode sijalica ili sveća zagrevaju kristale soli što dovodi do emitovanja negativnih jona. Ovi dragoceni negativni joni imaju osobinu da neutrališu pozitivne jone koji se oslobađaju upotrebom elektronskih uređaja u domaćinstvu ili računara i drugih aparata na radnom mestu, koji stvaraju elektrosmog u našem okruženju.

Feng-shui-Himalajska-lampa
Himalajska lampa

BENEFITI HIMALAJSKE SOLI

Mnoštvo benefita koje možete imati korišćenjem himalajske lampe i svećnjaka može vas samo oduševiti. Možete li se setiti svežine i čistoće planinskog vazduha? Želite li ponekad da kada zatvorite oči imate osećaj da ste pored reke ili mora? Upravo taj osećaj pruža himalajska lampa, kao i svećnjak od himalajske soli. I ne samo to, ona nam obezbeđuje opuštanje koje nam je u svakodnevnom urbanom ritmu više nego potrebno.

Poznato je da se koristi u suzbijanju kožnih bolesti i alergija, jer pomaže ako ste prehlađeni olakšavajući vam disanje. Suzbija nesanicu i umanjuje glavobolju.

Feng-shui-Himalajska-lampa-detalj
himalajska lampa

HIMALAJSKA LAMPA JE AKTIVATOR ENERGIJA

Himalajska lampa izuzetan je ukras u vašem enterijeru. Kristali soli od kojih je načinjena pripadaju elementu Zemlje, a svetlost i toplota koju daje sijalica (sveća) pripadaju elementu Vatre. Himalajska lampa može poslužiti kao aktivator energija u vašem prostoru kada je uključena, odnosno kada je upaljena sveća u svećnjaku.

Nije svejedno gde stoji vaša himalajska lampa. Ukoliko je postavite u oblast doma u kom energije nisu povoljne doći će do aktiviranja i pojačavanja dejstva tih energija. Međutim, ako se himalajska lampa postavi na pravo mesto možete pokrenuti jačanje finansija, razvoj karijere, emotivne događaje i mnoge druge segmente vašeg života.

U elektronskoj knjizi Pokrenite svoju energiju možete detaljno saznati kakav je godišnji raspored energija i koja su prava mesta u vašem domu ili poslovnom prostoru za postavljanje himalajske lampe.

PORUČI e-KNJIGU

Feng-shui-Himalajski-slani-svećnjak

himalajski slani svećnjakPhoto: V.Došen, Pixabay


Možda će vas i ovo zanimati

FENG SHUI OSNOVE ZA SAMOSTALNO PRAKTIKOVANJE

Jelena-Dejanovska-osnove-za-samostalno-praktikovanje

Feng shui teme