FENG SHUI ZA RADNO MESTO

Feng shui radnog mesta utiče na vaše poslovanje

Kako gomilanje nepotrebnih predmeta utiče na Feng shui vašeg poslovnog prostora?

Kakve su posledice nereda u poslovnom prostoru i nakupljanja nepotrebnih predmeta?

“Ako je vaš poslovni prostor u haosu,

verovatno su i vaš posao i poslovni status u haosu”

FengShui za radno mesto i poslovni status

dr Jelena Dejanovska

Feng shui radnog mesta veoma utiče na vaše poslovanje, status, uspeh, poziciju, napredak,.. Poslovni prostor odražava sliku vašeg odnosa prema poslu kojim se bavite. Prostor u kom provodite veliki deo dana trebao bi biti prijatan, funkcionalan i afirmišući za rad. U pitanju je mesto sa kog vi trebate pokazati maksimum svog znanja, sposobnosti, veština,.. Ukoliko vam je stalo da se realizujete u najboljem svetlu, posvetićete pažnju ambijentu koji vam je za to neophodan.

RADNO MESTO I POSLOVNI STATUS

Važi i suprotno, uticaj poslovnog prostora na vaše poslovanje, poziciju i status nije zanemarljivo, samo ga neki olako shvataju. Kreativni haos? Razmislite, da li ste zaista produktivniji kada ne znate gde ste šta ostavili i gde je baš taj dokument koji ste malo pre analizirali? Ako u prostoru jasno definišete poziciju sedenja (ili stajanja), ako rasporedite funkcije procesa koji obavljate u zahtevanom redu, ako složite potrebne predmete i sredstva za rad, ako se otarasite nepotrebnih sitnica,.. hoće li to narušiti vaš kreativni haos?

FENG SHUI SAVETI I TRIKOVI

Ako želite da poboljšate svoj poslovni status, proverite u kakvom stanju je vaše radno mesto, bilo da je to radni sto, ordinacija, radionica ili kancelarija. Pregledajte one hrpe naslaganih papira za koje nikada nemate vremena, verovatno od te hrpe na kraju neće ostati ništa jer je većina zastarela ili vezana za nešto što ste već uradili.

SPISAK SAVETA

– složite uplatnice u registratore

– odgovorite na odložene pozive

– napravite red na radnom stolu

– sredite fioke

– sklonite sve stvari koje vam trenutno nisu potrebne za rad na svoje mesto

– stvari koje vam uopšte ne trebaju bacite

Odvojite ako je potrebno i čitav dan da raščistite gužvu i rasporedite naslagane stvari koje su od vaše kancelarije počele da stvaraju magacinski prostor. Pustite da energija počne glatko i nesputano da klizi kroz vaš radni prostor. Oslobodite energetske tokove.

Photo: V.Došen


Ako je došlo vreme za vaše Veliko spremanje života, ovo je prava knjiga za vas! Uz Feng shui formule i pravila koje ćete ovde naći možete samostalno poboljšati Feng shui vašeg prostora za čak 30%

Promenite svoj prostor i promenićete kvalitet svog života. Pogledajte detaljnije šta ćete saznati u knjizi

Formule-za-uredjenje-prostora-eKNJIGA
Feng shui FORMULE za uređenje prostora