Prozor-soba-pogled-magnolija

Dec 01 2017

SOBA SA POGLEDOM

Otvoren vidik daje otvorene mogućnosti

Feng shui sobe sa pogledom
Kako otvoriti svoje vidike?
Kako jasnije sagledati svoje mogućnosti?

„Soba sa pogledom, zar to nije san svakog od nas?“

dr Jelena Dejanovska

Soba sa pogledom - FENG SHUI

OTVORENI VIDICI

U izboru doma ili poslovnog prostora mi ne biramo samo građevinu u kojoj ćemo boraviti. Zajedno sa njom mi biramo i okruženje u kom se ona nalazi. Nekada je to mirna ulica, nekada smo okruženi drugim zgradama, a nekada je to predivan park. Postoji velika razlika između cvrkuta ptica i žamora gradske vreve, priznaćete i sami, zar ne?

Posebno interesantno što možemo sebi priuštiti je otvoren vidik. To nije jednostavno, naročito u gradskoj sredini gde smo često prinuđeni da gledamo u komšijske terase ili neka zbijena arhitektonska rešenja.

Soba sa pogledom-dečak-kišni-dan
Soba sa pogledom
Soba sa pogledom na park
Soba sa pogledom na raskošan park

OTVARANJE MOGUĆNOSTI

„Što otvoreniji vidik to veće mogućnosti u životu.“

Soba sa pogledom na okean i plažu
Soba sa pogledom na okean i plažu

Ukoliko u svom okruženju imate predivan pogled na lepo i uređeno okruženje vi ste pravi Feng shui srećnik. Povoljna i blagotvorna energija pristizaće vam neprekidno. Jedino o čemu trebate voditi računa je da vaši prozori budu uvek čisti, kako pogled ka onom što vam dolazi ne bi bio nejasan. Tako ostajete otvoreni za nove mogućnosti u svom životu.

Soba sa nejasnim pogledom na park
Soba sa nejasnim pogledom na park

Ukoliko niste ovakav srećnik onda stvorite svoje vidike. Možete uvek na odabranom zidu zalepiti foto-tapet koji simulira prijatno okruženje.

Simulacija prijatnog pogleda na okruženje
Simulacija prijatnog pogleda na okruženje

FENG SHUI SOBE SA POGLEDOM

U svakom domu, u svakom prostoru postoji ta jedna, najlepša soba. Ona je najlepša jer vam pruža pogled u vašu budućnost. Nije slučajno ako volite tu da boravite i ako se povremeno gledajući kroz prozor zagledate negde u daljinu. Vi tada ulazite u flow stanje u kom se usklađujete sa mogućnostima koje imate i veoma lako sagledavate prave izbore u svom životu.

Soba sa pogledom - najlepša soba
Soba sa pogledom – najlepša soba
pogled u budućnost
pogled u budućnost

Photo: Pixabay


Ako je došlo vreme za vaše Veliko spremanje života, ovo je prava knjiga za vas! Uz Feng shui formule i pravila koje ćete ovde naći možete samostalno poboljšati Feng shui vašeg prostora za čak 30% Promenite svoj prostor i promenićete kvalitet svog života. Pogledajte detaljnije šta ćete saznati u knjizi

Formule-za-uredjenje-prostora-eKNJIGA
Feng shui FORMULE za uređenje prostora

Feng shui teme