FENG SHUI PROMENE I GODIŠNJE KOREKCIJE

DM’s Hairlounge godinama primenjuje Feng shui pravila..

Uređenje prostora može biti kao zapleteno klupče, ali može biti i zategnuta struna po kojoj samo treba povući gudalom. Sve zavisi od toga kako pristupate zadatku.

Ako primetite da često pokušavate da uredite svoj prostor, a rezultati nikako da izazovu “vau!” efekat..

Ako ste ipak kupili sofu koja vas je toliko oduševila, ali se nikako ne uklapa u postojeći enterijer..

Ako niste u situaciji da previse eksperimentišete..

Ako posao kojim se bavite, pored sveg truda, nikako ne daje očekivane rezultate..

U svim ovim slučajevima, i mnogim drugim, vreme je da se poslužite Feng shui-em i organizujete prostor po određenim pravilima.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

dr Jelena Dejanovska & Dragutin Marković

Teorija i praksa

Da bi postigli energetski balans u prostoru, potrebno je odrediti mnogo toga. Jedna od bitnih stvari je kvalitet energija koje prostor nosi u datom trenutku. Takođe je bitan i uticaj promena kvaliteta tih energija koje se vremenom dešavaju.

Stoga je najpre potrebno stvoriti osnovu koju je potom dovoljno održavati u skladu sa promenama na godišnjem nivou.

Kako teorija izgleda kada se realizuje u praksi možemo videti ako zavirimo u frizerski salon DM’s Hairlounge u Zrenjaninu, gde je feng šui i energetsko uređenje prostora prvi put urađeno 2012. godine.

Nakon toga svake godine u vreme nastupanja promena (a to je pomerljivi datum kineske nove godine), u salonu je urađeno renoviranje prostora u skladu sa predstojećim promenama.

Zatim je urađen space clearing-energetsko čišćenje od negativnih zapisa i harmonizovanje energija u prostoru. Naravno, ovakve korekcije moguće je uraditi bilo kada u toku godine, ali je najbolje pripremiti se na vreme.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

Kao i prethodnih godina neke korekcije izvedene su na simboličkom nivou postavljanjem figura, slika i drugih predmeta. Neke su pak izražene formom, materijalom ili promenom energetskih tokova.

Element Drveta potreban vlasniku kako bi se povezao sa aspektima kreativnosti izražen je nijansom tirkiza koju je sam odabrao po ličnom senzibilitetu. Na drugim mestima korišćene su biljke.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

Novina u ovogodišnjem usklađivanju je potpuni prelazak na LED osvetljenje koje omogućava podešavanja na jednom finijem nivou.

Ovo se najbolje može osetiti u zadnjem delu salona, gde se atmosfera u potpunosti menja u zavisnosti od rasvete koja se koristi.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

Veliko je zadovoljstvo pratiti rast, razvoj i napredak klijenta. “U toku ove četiri godine, sa svim promenama i korekcijama koje su napravljene, osećam da se moja kreativna energija i energija u salonu konstantno razvija. Zadovoljne klijentkinje osećaju i vide promenu u samom enterijeru i u mom raspoloženju i radu.”- kaže vlasnik salona Dragutin Marković.

Dragutin Marković spreman je da u svom prelepom salonu DM’s Hairlounge dočeka godišnje promene i oseti sve benefite kada bude gudalom povukao po zategnutoj struni.


Ako želite nešto više da saznate o Feng shui-u za 2022. godinu preuzmite Prognozu za 2022. i PRIJAVITE SE BESPLATNO na Feng shui Webinar Oslobodi se straha – Povećaj samopouzdanje

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Vodenog Tigra, koja počinje 1. februara 2022. godine, možete saznati u knjizi Pokrenite svoju energiju 2022 ili se možete pridružiti online kursu FENG SHUI 2022 GOLD ili FENG SHUI 2022 SILVER na našoj Feng Shui Academy. Za vas smo pripremili mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini. 


Formule-za-uredjenje-prostora-eKNJIGA
Feng shui FORMULE za uređenje prostora