FENG SHUI KONSULTACIJE

Izaberite najbolju energiju za sebe, svoju porodicu i saradnike

Konsultacije se obavljaju na osnovu klasičnih metoda tradicionalnog Feng Shui-ja i obuhvataju prostorni Feng Shui, Ba Zhai, Xuan Kong i druge sisteme u zavisnosti od potrebe. Postoji nekoliko tipova konsultacija, za detaljnije objašnjenje kliknite na određen tip ponuđene konsultacije.

 

STAMBENI OBJEKTI

 

stambeni-postojecanekretnina
POSTOJEĆA NEKRETNINA
(Ova vrsta konsultacije obuhvata detaljnu Feng Shui analizu doma. Za analizu su potrebni datumi rođenja svih ukućana. Konsultacija predstavlja procenu kvaliteta Feng Shui-ja imovine, uz preporuke za klijenta koje se odnose na uređenje, unapređenje i uravnoteženje Feng Shui-ja imovine koje podržavaju porodicu u sadašnjim i budućim poduhvatima. Analiza uzima u obzir sledeće faktore: životnu sredinu (oblike iz okruženja i njihovu strukturu), dizajn zgrade, uticaj direkcije, kao i životnu energiju ukućana i njihovih aspekata. Sama analiza može biti usmerena na određene oblasti počevši od porodičnog sklada i zdravlja, pa sve do karijere.)
stambeni-procenanekretnineprekupovine
PROCENA NEKRETNINE PRE KUPOVINE
(Pre kupovine neke nekretnine preporučljivo je uraditi procenu njenog Feng Shui-ja kako bi pronašli pogodnu nekretninu za vas i vašu porodicu. Neke kuće imaju dobar Feng Šui, ali neke ga nemaju i zahtevaju dodatna ulaganja kako bi se prostor izlečio i postao podrška našim životnim ciljevima i potrebama. Procenjujući nekretninu pre kupovine možete saznati da li vam neka nekretnina odgovara ili ne i koliko je još ulaganja potrebno za optimizovanje energija u prostoru.
Korišćenjem Xuan Kong Feng Shui ili Leteće Zvezde utvrđuje se kvalitet energije nekretnine u određenom vremenskom periodu i procenjuje se kakav uticaj nekretnina može imati na planu zdravlja, karijere, harmonije, akademskih dostignućai mnogih drugih planova potencijalnih ukućana.)
stambeni-procenanekretninepreizgradnje
PROCENA NEKRETNINE PRE IZGRADNJE
Najbolji trenutak za procenu Feng Shui-ja nekretnine je PRE njene izgradnje. Ukoliko razmišljate o izgradnji novog doma, nove zgrade ili neke druge nekretnine bilo bi idealno da uključite Feng Shui u početnoj fazi pre izgradnje što predstavlja važnu investiciju. Procena može pomoći kod pozicioniranja glavnih ulaznih vrata, kuhinje, spavaće sobe i ostalih prostorija. Isto tako unapred dobijate raspored energija u prostoru i vremenu, na osnovu kojih možete odrediti funkcije u prostoru i maksimalno iskoristiti energetske potencijale koje prostor nudi.

 

ZAKAZIVANJE

 

KOMERCIJALNI I INDUSTRIJSKI OBJEKTI

 

komercijalni-i-industrijski-objekti-prodavnice
PRODAVNICE
(Različite delatnosti zahtevaju različite vrste Feng Shui aranžmana i rešenja. Praćenjem rasporeda energija u prostoru i njihovim aktiviranjem i kontrolisanjem u skladu sa delatnošću koja se u prostoru obavlja, utiče se na različite aspekte poslovanja.
U poslovnom prostoru je potrebno pravilno postaviti vrata, odrediti protok klijenata, postaviti kasu i kancelariju vlasnika ili menadžera tako da  Feng Shui podržava ciljeve poslovanja.
Procena uključuje uputstvo na nivou tekuće godine o uticaju energije na poslovanje, što omogućava da pratite i iskoristite povoljne periode i ublažite nepovoljne.)

komercijalni-i-industrijski-objekti-kancelarijskiprostor
KANCELARIJSKI PROSTOR
(U korporativnom Feng Shui-ju je od izuzetnog značaja postavljanje ključnog osoblja i ključnih članova, odnosno odabir njihovih kancelarija. Atmosfera među zaposlenima i odnos sa pretpostavljenima veoma je bitan za poslovanje. Za klijenta je najvažnije da zna kakav je uticaj energije u tekućoj godini, kako bi mogao iskoristiti dobre aspekte i smanjiti loše. Poslovni Feng Shui uvek mora biti prilagođen misiji kompanije i mora predstavljati podršku te misije.)

komercijalni-i-industrijski-objekti-trznicentar
TRŽNI CENTRI I MALOPRODAJA
Jedan od najvažnijih aspekata za Feng Shui Tržnih centara je protok vode, no ne odnosi se samo na fizičku vodu već na celokupan Qi-protok (protok energije) što se predstavlja ulazima, izlazima i samim saobraćajem (kretanjem i tokovima) u tržnom centru.
Ključni faktori za regulisanje Feng Shui-ja tržnog centra su postavljanje ključnih lokala, kancelarija menadžmenta, punktova za informisanje, orijentira, kapija i glavnog ulaza.
Stvaranje skladnog Qi-a ima za cilj da prikupi Qi iz spoljašnje sredine kojem potom treba omogućiti da slobodno cirkuliše u tržnom centru, tako da svaka maloprodajna jedinica ima koristi od tog toka. Prosperitet tržnog centra zavisi od životnosti energije koju posetioci osete kada posete ovakvo mesto.

komercijalni-i-industrijski-objekti-restoranikafici
RESTORANI I KAFIĆI
Za Feng Shui restorana i kafića bitno je pažljivo pozicioniranje ulaza i izlaza, glavnog bara i kase, ali je najbitnije gde se nalazi kuhinja i peći. Cilj Feng Shui-ja restorana i kafića nije samo poboljšanje prosperiteta već ostvarivanje skladnog odnosa vlasnika i šefa kuhinje, pri čemu vlasnik zadržava kontrolu nad poslom. Fokus Feng Shui-ja je prilagođava se vlasniku, šefu kuhinje i menadžeru

 

ZAKAZIVANJE

 

IZBOR NEKRETNINE

izbor-nekretnine
Ukoliko ste u nedoumici i ne možete da odaberete kuću ili kancelariju, ako se pitate da li neka nekretnina može biti harmoničan ambijent za vašu porodicu i da li vam može doneti sreću, ukoliko vam se dopalo nekoliko nekretnina, ali ne znate koja ima najbolji Feng Shui, najbolje je zatražiti pomoć u odlučivanju.
Konsultacija za izbor nekretnine namenjena je rešavanju ovakvih problema. Bez ulaženja u detaljnu analizu i izradu projekata vrši se procena i poređenje i daju preporuke o Feng Shui potencijjalima svake pojedinačne nekretnine. Ovo vam omogućava da razmotrite sve dostupne opcije i napravite pravi izbor koji podržava vaše potrebe i ambicije.

 

ZAKAZIVANJE

 

IZBOR ZEMLJIŠTA

izbor-zemljista
(Ova vrsta konsultacija obuhvata odabir odgovarajućeg zemljišta za izgradnju doma ili odabir parcele u skladu sa delatnošću i poslovnom idejom, ali može dati i preporuku za vrstu biznisa na odabranoj parceli.
Ukoliko analiza pokaže da zemljište ne odgovara nameni, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor, konsultacije obuhvataju predlog korekcija za postojeće zemljište (lokacija i dizajn građevinskog objekta, lokaciju ulaza, izlaza i puteva). Sve ove ispravke pomoći će poboljšanju vašeg Feng Shui-ja.

ZAKAZIVANJE

 

GODIŠNJA PROCENA

godisnja-procena
Ciklične promene u Qi obrascima okruženja određuju stepen uticaja Feng Shui-ja nekretnine. Godišnja Feng Shui procena nudi mogućnost praćenja ovih promena u tekućoj godini i pomaže da se maksimalno iskoriste postojeći potencijali i da se smanje rizici koji vam idu u susret. Preporuke u vidu postavljanja i uklanjanja lekova, kao i sugestije vezane za vaše mogućnosti ili izbegavanje izlaganja određenim rizicima, pomoći će vam da godinu iskoristite na najbolji mogući način.

ZAKAZIVANJE

 

oplemenjivanje (energizovanje) prostora & space clearing

 

oplemenjivanje-prostora-1280
Svaki prostor vremenom, kao i čovek zadržava informacije o događajima koji su se u njemu dogodili. Te informacije utiču na ukućane i potrebno ih je neutralisati, naročito ako ste kupili nekretninu u kojoj je neko živeo pre vas. Nakon toga prostor je poželjno oplemeniti pozitivnim energijama koje se odnose na zaštitnu funkciju, razvojnu funkciju, harmonizaciju energija u prostoru, optimalno delovanje Feng Shui-ja, dovođenje energija mesta moći i mnogih drugih.

ZAKAZIVANJE

 

FENG SHUI FRIZURE

frizure
U pitanju je unikatna frizura koja prati vašu ličnost i predstavlja vašu ekspresiju, podržava vas energetski i čini krajnje autentičnim. Ovakva frizura može biti osmišljena kao nosiva frizura koja čini vaš svakodnevni imidž, ali postoji mogućnost kreiranja frizura koje su namenjene posebnim događajima kao što je:

Dnevna

Večernja (party moment)

Svečana (frizura za venčanje, maturska frizura, frizura za koktel, krštenje,..)

Modna frizura (frizure za modne revije, fantazija/avangarda)

Poslovna

Za ovu vrstu konsultacija potrebno je napraviti analizu vaše životne energije. U zavisnosti od vaših želja i potreba u dogovoru sa vama se donosi odluka o konačnom rešenju. Nakon toga sledi realizacija.

ZAKAZIVANJE