ULAZAK U GODINU ZEMLJANOG PSA

16.februara počinje kineska Nova godina Zemljanog Psa
Menja se energija – menja se i Feng shui

“Lekove i aktivatore biramo po ličnom senzibilitetu,

ali je uz to važno poštovati Feng shui principe i savete”

dr Jelena Dejanovska

Feng shui lekove i aktivatore potrebno je postaviti u određene sektore doma ili poslovnog prostora prvog dana kineske Nove godine, ali je u redu postaviti ih i kasnije u toku godine. Pre toga potrebno je ukloniti lekove i aktivatore koje smo postavili prethodne godine. Takođe treba pripremiti prostor za novu energiju koja dolazi. Potrebno je detaljno očistiti prostor, zameniti neispravne aparate ispravnim, popraviti kvarove, podmazati vrata koja škripe, baciti sve nepotrebne i polomljene stvari, oprati prozore, obnoviti kućne zalihe,..

Poželjno je uraditi rekapitulaciju postignutih ciljeva u toku protekle godine i sastaviti spisak planova za narednu godinu. Tako ćemo svesno uticati na pokretanje željenih procesa. Naravno, u ponoć je dobro otvoriti sva vrata i prozore doma i pustiti novu energiju da uđe u naš dom.

Kada znamo koji su sektori doma ili poslovnog prostora povoljni i koji nisu, mnogo je lakše sagledati okruženje i postavljanjem lekova i aktivatora balansirati i harmonizovati energije u svakoj prostoriji. Time 2018. godinu možemo učiniti uspešnom i korisnom za nas. Osim toga dobro je znati kakva energija se nalazi na ulaznim vratima prostora, ali i u samom središtu kuće koje se još naziva “srce doma”.

LETEĆE ZVEZDE

I GODIŠNJI UTICAJI

Ove godine nepovoljni sektori (u smislu kvaliteta godišnjih zvezda koje će u njima boraviti) su istok, severoistok, sever, zapad. Povoljni sektori su jugoistok, jug, jugozapad , severozapad i centralni sektor.

 

 

odlomak iz knjige

Pokrenite svoju energiju

Sve o tome šta vas čeka i od čega se treba čuvati u novoj kineskoj godini Zemljanog Psa, koja počinje 16. februara 2018. godine, možete saznati u knjizi Pokrenite svoju energiju. Naravno, tu je mnoštvo saveta koji će vam pomoći da sami primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i tako stignete do sreće, finansijskog uspeha, prave ljubavi i svega drugog što ste želeli u ovoj godini.

Knjigu možete poručiti u štampanoj i u elektronskoj formi.

Knjiga Pokrenite svoju energiju

e-knjiga Pokrenite svoju energiju

Za vas je organizovan i PRVI ONLINE FENG SHUI SEMINAR. Ne morate više čekati i putovati da bi saznali tajne i lepote Feng shui-a. Sada, okruženi udobnošću vašeg doma, možete učestvovati na ONLINE FENG SHUI SEMINAR-u gde vas osim e-knjige čekaju video treninzi, dodatni materijali i mnoštvo drugih iznenađenja. Ako želite da krenete korak dalje REZERVIŠITE SVOJE MESTO i pridružite nam se na PRVOM ONLINE FENG SHUI SEMINARU.

Prvi Online seminar

 

Ako vas zanima samo određen aspekt života odaberite odgovarajuće Feng shui rešenje među ponuđenim online modulima. Uz online video trening i skripte koje dobijate, moći ćete samostalno da primenite Feng shui u svom domu ili poslovnom prostoru i pokrenete procese koji će vas odvesti do maksimalnog uspeha!

Budite sam svoj majstor,

Uživajte u svom Feng shui-u!

Novac – online trening

Ljubav – online trening

Posao – online trening

Zdravlje – online trening

Karijera – online trening

Negativnost – online trening

Merenje – online trening

Pet Elemenata – online trening

KUA broj – online trening

 

 

 

 

Photo:Vojislav Došen, Pixabay

Ilustracije: Jelena Dejanovska

PRATI BLOG

ULAZAK U GODINU ZEMLJANOG PSA

16.februara počinje kineska Nova godina Zemljanog Psa Menja se energija – menja se i Feng shui “Lekove i aktivatore biramo […]

Read More

FENG SHUI VODENI ARANŽMAN

  Vaše Feng shui umetničko delo Feng shui ukras koji radi za vas Eliminacija negativnosti

Read More

ULJANA LAMPA – FENG SHUI LEK

Lečenje prostora u Feng shui praksi Kontrola energija u Feng shui praksi

Read More

KRISTALI SU FENG SHUI AKTIVATORI

Šta je Feng shui aktivator? Kristal je moćan Feng shui aktivator Pronađite svoj krstal?

Read More