HIMALAJSKE LAMPE I SVEĆNJACI

Himalajske lampe su odličan Feng shui aktivator.

Kako u Feng shui-u funkcionišu himalajske lampe?

Kakve benefite pružaju himalajske lampe?

“Himalajske lampe pravi su Feng shui dragulj u svakom domu”

dr Jelena Dejanovska

Himalajske lampe nazivaju se još i slane lampe. Zašto? Zato što su napravljene od grumenja himalajske soli u koje se postavlja sijalica ili sveća. Toplota koju proizvode sijalica ili sveća zagrevaju kristale soli što dovodi do emitovanja negativnih jona. Ovi dragoceni negativni joni imaju osobinu da neutrališu pozitivne jone koji se oslobađaju upotrebom elektronskih uređaja u domaćinstvu ili računara i drugih aparata na radnom mestu, koji stvaraju elektrosmog u našem okruženju.

Himalajska lampa

BENEFITI

Mnoštvo benefita koje možete imati korišćenjem himalajske lampe i svećnjaka može vas samo oduševiti. Možete li se setiti svežine i čistoće planinskog vazduha? Želite li ponekad da kada zatvorite oči imate osećaj da ste pored reke ili mora? Upravo taj osećaj pruža himalajska lampa. I ne samo to, ona pomaže u oslobađanju od stresa i opuštanju koje nam je u svakodnevnom urbanom ritmu više nego potrebno. Poznato je da se koristi u suzbijanju kožnih bolesti i alergija, jer pomaže ako ste prehlađeni olakšavajući vam disanje. Suzbija nesanicu i umanjuje glavobolju.

himalajska lampa

HIMALAJSKA LAMPA JE AKTIVATOR ENERGIJA

Himalajska lampa izuzetan je ukras u vašem enterijeru. Kristali soli od kojih je načinjena pripadaju elementu Zemlje, a svetlost i toplota koju daje sijalica (sveća) pripadaju elementu Vatre. Himalajska lampa može poslužiti kao aktivator energija u vašem prostoru kada je uključena, odnosno kada je upaljena sveća u svećnjaku. Nije svejedno gde držite vašu himalajsku lampu. Ukoliko je postavite u oblast doma u kom energije nisu povoljne doći će do aktiviranja i pojačavanja dejstva tih energija. Međutim, postavljanjem himalajske lampe na pravo mesto možete pokrenuti jačanje finansija, razvoj karijere, emotivne događaje i mnoge druge segmente vašeg života.

himalajski slani svećnjak

Photo: V.Došen, Pixabay

PRATI BLOG

10 znakova nepovoljnog Feng shui-a

10 ZNAKOVA NEGATIVNOG FENG SHUI-a

  Prepoznatljivi simptomi. Da li ste pod uticajem Sha Qi? Kakav je vaš Feng shui? Rešite se negativnog Sha Qi!

Read More
Lideri-Fengshui

KAKO POSTATI LIDER UZ FENG SHUI

BaZi otkriva – Feng shui pokreće. Liderstvo kao misija. Kakvi lideri postoje? Lideri stvaraju lidere.

Read More
PlemenitiLjudi

PLEMENITI LJUDI

Ko su vaši plemeniti ljudi? Ba Zi otkriva – Feng shui pokreće Pomoć plemenitih ljudi Kako pronaći plemenite ljude?

Read More
FENG SHUI STRATEGIJA

FENG SHUI STRATEGIJA

Šta je Feng shui strategija? Kosmičko Trojstvo Upravljanje sopstvenim životom

Read More