FENG SHUI PROMENE I GODIŠNJE KOREKCIJE

DM’s Hairlounge godinama primenjuje Feng shui pravila..

Uređenje prostora može biti kao zapleteno klupče, ali može biti i zategnuta struna po kojoj samo treba povući gudalom. Sve zavisi od toga kako pristupamo zadatku. Ako primetimo da često pokušavamo da uredimo svoj prostor, a rezultati nikako da izazovu “vau!” efekat, ako smo ipak kupili sofu koja nas je toliko oduševila, ali smo shvatili da se nikako ne uklapa u postojeći enterijer čim je zauzela svoje kraljevsko mesto u dnevnoj sobi, ako nismo u situaciji da previse eksperimentišemo, ako posao kojim se bavimo, pored sveg truda, nikako da da očekivane rezultate,.. U svim ovim slučajevima, i mnogim drugim, vreme je da se poslužimo dostupnim znanjima i organizujemo prostor po određenim pravilima.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

dr Jelena Dejanovska & Dragutin Marković

Da bi postigli energetski balans u prostoru, potrebno je odrediti mnogo toga. Jedna od bitnih stvari je kvalitet energija koje prostor nosi u datom trenutku, ali i uticaj promena kvaliteta tih energija koje se vremenom dešavaju. Stoga je najpre potrebno stvoriti osnovu koju je potom dovoljno održavati u skladu sa promenama na godišnjem nivou. Kako teorija izgleda kada se realizuje u praksi možemo videti ako zavirimo u frizerski salon DM’s Hairlounge u Zrenjaninu, gde je feng šui i energetsko uređenje prostora prvi put urađeno 2012. godine. Nakon toga svake godine u vreme nastupanja promena (a to je pomerljivi datum kineske nove godine), u salonu je urađeno renoviranje prostora u skladu sa predstojećim promenama, a zatim space clearing-energetsko čišćenje od negativnih zapisa i harmonizovanje energija u prostoru. Naravno, ovakve korekcije moguće je uraditi bilo kada u toku godine, ali je najbolje pripremiti se na vreme.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

Kao i prethodnih godina neke korekcije izvedene su na simboličkom nivou postavljanjem figura, slika i drugih predmeta. Neke su pak izražene formom, materijalom ili promenom energetskih tokova. Element Drveta potreban vlasniku kako bi se povezao sa aspektima kreativnosti izražen je nijansom tirkiza koju je sam odabrao po ličnom senzibilitetu. Na drugim mestima korišćene su biljke.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

 

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

Novina u ovogodišnjem usklađivanju je potpuni prelazak na LED osvetljenje koje omogućava podešavanja na jednom finijem nivou. Ovo se najbolje može osetiti u zadnjem delu salona, gde se atmosfera u potpunosti menja u zavisnosti od rasvete koja se koristi.

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

feng-shui-promene-i-godisnje-korekcije

Veliko je zadovoljstvo pratiti rast, razvoj i napredak klijenta. “U toku ove četiri godine, sa svim promenama i korekcijama koje su napravljene, osećam da se moja kreativna energija i energija u salonu konstantno razvija. Zadovoljne klijentkinje osećaju i vide promenu koliko u samom enterijeru, toliko i u mom raspoloženju i radu.”- kaže vlasnik salona Dragutin Marković.

Dragutin Marković spreman je da u svom prelepom salonu DM’s Hairlounge dočeka godišnje promene i oseti sve benefite kada bude gudalom povukao po zategnutoj struni.

PRATI BLOG

Kako privuci novac novčići u rastu

TOP 5 načina kako privući novac

Feng shui za privlačenje novca Privucite novac – aktivirajte energije Feng shui aktivatori pokreću energiju novca

Read More
Formule-za-uredjenje-prostora-eKNJIGA

FENG SHUI FORMULE za uređenje prostora

Vaše Veliko Spremanje života Ako je došlo vreme za vaše Veliko spremanje života, ovo je prava knjiga za vas!

Read More
Feng shui za Hvatače Snova egipatska mačka u dnevnom boravku

Feng shui za Hvatače snova

Doživite svoje snove Jeste li nekada uhvatili svoj san? Želite da uhvatite san?

Read More
10 znakova nepovoljnog Feng shui-a devojčica ispred kuće

10 ZNAKOVA NEGATIVNOG FENG SHUI-a

Prepoznatljivi simptomi Da li ste pod uticajem Sha Qi? Kakav je vaš Feng shui? Rešite se negativnog Sha Qi!

Read More